Tehnički kutak > Garaža

Baotian by ziloryder-

<< < (27/142) > >>

ziloryder:

--- Citat: BilyPiton - 20 Siječanj, 2011, 23:47:24 ---stavi nomalnu  zarulju  :icon_thumright: 

napravi ono kaj sam ti reko i skini blatobran

-makni aibox
-napravi distancer
-tablica na deklo

I skuter ce zgledat predobro sve ostalo je pretjerivanje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nebojse to niista nisam zaboravio..jos mi je u glavi ,,samo nemam vremena ovo par dana, nego sam mislio stagod oko osvjetljenja nesto laganije napravit  :toothy12: a da lipo izgleda..Distancer imam u planu od kad sam ga kupio,struze po ravnom jbte tako kad stari dode s terena dacu to njemu nek pravi

animatrix:
sto nisi ledice stavio od dolje da svijetle i skinio originalno pozadinsko?

VoRdA_NRG_MC3:
sutra cu ti ja stavit par slika od moje batine.. pa da vidis, mozda ti i posluzi..

ziloryder:

--- Citat: animatrix - 21 Siječanj, 2011, 00:41:48 ---sto nisi ledice stavio od dolje da svijetle i skinio originalno pozadinsko?

--- Kraj citata ---

Probao sam al znas kakve su ledice svjetle uglavnom u tocku nisu ko zarulje da osvetljavaju pa nije nista valjalo, Zato nisam ali pozadinsko ce bit plavo il zeleno nemogu nac di ima kupit

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 21 Siječanj, 2011, 00:48:56 ---sutra cu ti ja stavit par slika od moje batine.. pa da vidis, mozda ti i posluzi..

--- Kraj citata ---

Aj volio bi pogledat malo  :laughing7:

animatrix:
ja sam svoje pozadinsko rijesio sa obicnim ledicama. uzmes dremelicu i odrezi kupolu ledice, poravnaj je i ispoliraj i onda ces dobiti siroki kut osvjetljavanja, idealno za pozadinsko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju