A onda najbolje uzet onaj komplet...a bumo vidli možda uzmem kvačilo, pa ak nebude zvono pokrivalo bude malo počekalo...
Nego jel znae do čega je to:
znači od prije tjedan dana skuter je počel radit na 10T okretaja ko od šale, ne znam do čega bi to sad moglo biti?
Do tada je normalno bilo, isti setup, i sa tim 4.1gr rolicama ga nisam mogel natjerat prek 9.2-9.4T bilo kroz ubrzanje bilo na krajnjoj brzini!
A sad ide kroz ubrzanje oko 9.2T i kad dođe na 85kmh povuče na 10T ko od šale i tu se vrti i ubrzava ljepo do polovice sata(ne znam kolko je to)! Prvi put sam se malo usral, jer ono, 10T na full brzini dosta se čuje, a i brzo je nabral do 10T.
A u međuvremenu sam samo sa onim kamenom pobrusil granu auspuha jer je bilo dosta srha i neravnina od blokade sa unutranje strane, jer ju tada nisam brusil dole neg trgal sa odvijačem kad nisam imal neki alat pri ruci, pa je ostalo vara dosta, i sad sam to ljepo pobrusil i spoliral! Al ne vjerujem da je do toga, tj da se tolko dobilo s tim!
Jel se spuh možda razradil ili kaj, jel se uopče spuhovi razrađuju, tj kad su novi daju nešto slabije performanse