Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (94/95) > >>

pralas:

--- Citat: danc00 - 22 Lipanj, 2012, 12:48:20 ---Kak ne, raste mi jebeni umnjak  :help:, i to tak boli da mislim da bu mi se donja čeljust raspala, pa pijem ibuprofen 400 i od toga mi se samo spi.... a za ovo kaj sam budan malo pručavam po vxr-u ;D

Muči me kaj da kupim za njega sljedeće  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
sta cekas,stavljaj to u garazu odma da vidim taj sepet!!!;)

Mec:
Sad te vise necu zvat na voznju hahaha....javi se kad ces biti u zg-u da vidim pilu
Sad ce ti lakse biti doc do faksa....sad moras platit pijacu da zalijemo vxr-a za srecu i da nastavis s njim ko sa aeroxom

danc00:
 :icon_thumright:

Nema straha, kad sam u Zg javim Rakiji i tebi  :icon_thumright:

@Pralas- bil sam u tvojem kraju prekjučer, Požega! Skuter je iz OS, al smo se tamo našli! j#bote taj dan sam dobil toplotni udar, navečer kad sam došel doma nisam znal za sebe, dole sa Pegasom a doma sa VXR-om ... a vani je bilo 35°C!

pralas:

--- Citat: danc00 - 22 Lipanj, 2012, 13:38:45 --- :icon_thumright:

Nema straha, kad sam u Zg javim Rakiji i tebi  :icon_thumright:

@Pralas- bil sam u tvojem kraju prekjučer, Požega! Skuter je iz OS, al smo se tamo našli! j#bote taj dan sam dobil toplotni udar, navečer kad sam došel doma nisam znal za sebe, dole sa Pegasom a doma sa VXR-om ... a vani je bilo 35°C!

--- Kraj citata ---
ajde stavi slike bas me zanima  :)
ma jucer je uzas bio,ja sam umro skoro,bolesno vruce,ni na skuteru se nisam mogao rashladiti  :laughing7:
da si bio u Osijeku navratio bi ja pa bi osli na cugu  :)

steeef:
otpri temu v garaž...nemaš kaj deti na vxr osim speed controla.
i samo nemoj slušat pralasove savjete da nebi i ti imal dimnjak od fapa na skuteru,ahahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju