Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
danc00:
Sad imam dojam da mi govorite da VXR ide slabije od 70ccm skutera!
Ne očekujem d VXR-a da letim, pa realan sam znam kaj je 200ccm 4T. Ajmo reć da sam htio neku usporedbu sa Nenadovim SRom i VXR-om da si predočim. Al nebitno, budem probal kad ću kupovat!
Hoću normalnu putnu brzinu(90-100km/h), malu potrošnju i da imam snagu kad dam gas, da nisam ko jebeni puž golać!
steeef:
--- Citat: walkay - 20 Lipanj, 2012, 00:34:04 ---Ja dam glas za SR150, jedina zamjerka sto je neudoban za poludit! ;D
--- Kraj citata ---
zakaj?zato kad više troši i slabiji je i u startu i u krajnjoj i neudobniji?
naravno o seriskima govorim.
ronaldo_010:
--- Citat: danc00 - 19 Lipanj, 2012, 22:04:43 ---hehe kad je odlazil Aerox pogledal sam si ga još jemput i reko "ajde bjež" .... ipak je to moj prvi pravi motor i projekt koji je ispal ne dobro nek odlično i ja sam zadovoljan sa svime kaj sam napravil i nije mi žal, jer je zbilja ispal super, eto moral je otići i jebiga...
Al koje su mi ljudi ponude davali i koje novce nudili kad su me zvali...ja nisam mogel vjerovati :BangHead: A zbilja da ste vidli skuter u živo, ne bi imali zamjerku!
--- Kraj citata ---
Znaš da si izgledal tužno,meni je bilo kasnije malo čudno u trbuhu,ja krećem,ti s kacigom u rukama odlaziš i nakon 15 metara se okreneš i tužnim pogledom pozdraviš,još mi se vrti taj tvoj pogled po glavi...
R@kija:
kae danc,od kad si vxra uzo više te nema na forumu hhh
danc00:
Kak ne, raste mi jebeni umnjak :help:, i to tak boli da mislim da bu mi se donja čeljust raspala, pa pijem ibuprofen 400 i od toga mi se samo spi.... a za ovo kaj sam budan malo pručavam po vxr-u ;D
Muči me kaj da kupim za njega sljedeće :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju