Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
Mikac21:
svaka čast na projektu,bome si se naradio...predobar je aerox...al moj je ipak malo ljepši :laughing3:
nemoj me sad ozbiljno shvatiti :icon_thumright:
danc00:
Naravno da je tvoj tebi ljepši :icon_thumright: I da naradio sam se, a još nije sve kak bi htio, ali rekao sam da po zimi šrafim, a po ljeti vozim i tog se držim. Zasad ide hvala Bogu super i da zdrži do zime bio bih zadovoljan.
Evo bacit ću video, htio sam nekako stavit na kacigu mobitel ali mi nejde, morat ću sa jednom rukom...budem sutra snimal ak mi se bude dalo.
Josip:
--- Citat: danc00 - 15 Svibanj, 2012, 20:46:45 ---Naravno da je tvoj tebi ljepši :icon_thumright: I da naradio sam se, a još nije sve kak bi htio, ali rekao sam da po zimi šrafim, a po ljeti vozim i tog se držim. Zasad ide hvala Bogu super i da zdrži do zime bio bih zadovoljan.
Evo bacit ću video, htio sam nekako stavit na kacigu mobitel ali mi nejde, morat ću sa jednom rukom...budem sutra snimal ak mi se bude dalo.
--- Kraj citata ---
nije mi jasno sta je s tvojim, ili ti mislis da ne ide kako bi trebao? :dontknow:
pogle ovo
ako te ista tjesi imam i ja city 16 i motoforce racing (znam da ti imas italkit)
nisam jos sklopio (hvala bogu sto sam brz :toothy12:) skupa cemo plakat :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Brnelic:
--- Citat: Josip - 19 Lipanj, 2012, 17:28:16 ---
--- Kraj citata ---
KOJA BOLEST!!!!
enel:
Zasto si danc prodao roxa :'(?
Jel imas neke druge planove ili...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju