Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (87/95) > >>

Grale:
ne vidim razlog ne puštanja na tehničkom,ako sva signalizacija radi :dontknow:

Tomi_ZG:

--- Citat: Grale - 26 Travanj, 2012, 19:59:50 ---ne vidim razlog ne puštanja na tehničkom,ako sva signalizacija radi :dontknow:

--- Kraj citata ---
Pusti ti to,oće za#ebavat radi toga,tu mislim na štopove sa integriranim žmigama,znam za takav slučaj,al to ovisi od stanice do stanice,i o raspoloženju čike u stp-u itd...

Grale:
nznm kak dancoo prolazi tehnički(mislim na brzinu),ali ako prolazi na onaj najlakši način ( :vopipivo: ),onda nebi trebalo bit problema niti sa štopom
al,isto tak ako ima homolagaciju zakaj bi bil problem?po tome te nebi smjeli niti sa aftermarket auspuhom puštat...

danc00:
Ma za brzinu nije problem, nego ovo sa zadnjim svjetlom nemre ni on prikrit kad mi stalno govori da mora slikat i da se to šalje u bazu, pa nemre niš smuljat....tu je problem..al pitat ću. Ima ćak  i druga stanica pa ću otići tamo pitat, kaj tam vele!

danc00:

--- Citat: pajo - 26 Travanj, 2012, 19:56:09 ---taj stop ima homologaciju samo je pitanje dali če te pustit na tehničkom??

--- Kraj citata ---

Ima, ali evo kaj piše:

Attention: The e-mark only applies to the rear light; as soon as you also connect the integrated indicators, the e-mark becomes void!

Znači homologacija vrijedi samo za svjetlo, ćim se spoje žmigavci u njemu, ono prestaje vrijedit!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju