Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (79/95) > >>

R@kija:

--- Citat: danc00 - 20 Veljača, 2012, 23:43:20 ---Jaoooo, kaj misliš da to mene ne hebe, ali jednostavno još nije došlo na red...kad sve posložim onda idu te sitnice, imam mali popis na koji to pišem, onak kak nalazim greškice tak si zabilježim, kupil budem neke vijke sa sjajnom galvom pa ću zamjenit... :icon_thumright: :icon_thumright:

Fale mi još dva vijka za plastiku, da me ubiješ ne znam di su, a dam se rezat da nisam niš izgubil jer sam sve pakiral u vrečice za škrinju. Tak da sam negdje dva više zašrafil u plastiku...

Se daju oni kupit ili su to baš posebni navoj :dontknow: :dontknow: Trebaju mi samo dva komada, oni mali za plastiku sa glavom za križni odvijač.

Hvala :hello: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kupi crne sarafe cijele,nemoj radit sa seljo chrom tuning sarafima

pajo:
odlično izgleda spuh kakav je top presvučen u crno ili??

danc00:
Hehe, Rakija, a kupil bum oboje pa bum videl, nije seljo krom kad imam krom ruču gasa, pa bu pasalo, a i krom je manje uočljiv, pa j#bote to je mala glava imbusa...nit se ne vidi.

Nije presvučen u crno nego je baš crni, kao da je pofarban u crno ili kaj ti ja znam kak. Jer kad sam skidal vunu van i sve to da skinem blokadu taj plašt je i iznutra crni...ubiti nije nikakva presflaka ako je onda je pofarban u crno.

ivanm:

--- Citat: danc00 - 20 Veljača, 2012, 23:43:20 ---Jaoooo, kaj misliš da to mene ne hebe, ali jednostavno još nije došlo na red...kad sve posložim onda idu te sitnice, imam mali popis na koji to pišem, onak kak nalazim greškice tak si zabilježim, kupil budem neke vijke sa sjajnom galvom pa ću zamjenit... :icon_thumright: :icon_thumright:

Fale mi još dva vijka za plastiku, da me ubiješ ne znam di su, a dam se rezat da nisam niš izgubil jer sam sve pakiral u vrečice za škrinju. Tak da sam negdje dva više zašrafil u plastiku...

Se daju oni kupit ili su to baš posebni navoj :dontknow: :dontknow: Trebaju mi samo dva komada, oni mali za plastiku sa glavom za križni odvijač.

Hvala :hello: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
otiđi u vijci kranjec u vukovrsku 5 i kupiš si inox ili kakvih hoćeš vijaka šaku za 20-30 kn i izmjeniš sve da ti budu isti..

Josip:

--- Citat: danc00 - 21 Veljača, 2012, 00:33:30 ---Hehe, Rakija, a kupil bum oboje pa bum videl, nije seljo krom kad imam krom ruču gasa, pa bu pasalo, a i krom je manje uočljiv, pa j#bote to je mala glava imbusa...nit se ne vidi.

Nije presvučen u crno nego je baš crni, kao da je pofarban u crno ili kaj ti ja znam kak. Jer kad sam skidal vunu van i sve to da skinem blokadu taj plašt je i iznutra crni...ubiti nije nikakva presflaka ako je onda je pofarban u crno.

--- Kraj citata ---

uuuuuuuuuuuu danc00, kolika ti je soba, ko malonogometni teren.... :toothy12:

da je meni toliko prostora sigurno bi skuter bija unutra  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju