Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (78/95) > >>

danc00:
Upravo to, neda mi gase sad montirat i kurblat na mjestu, bezveze budem vunu natopil sa uljem. Čekam petak-subotu pa da ga odmah isprobam. Niš nebum mijenjal naspram setupa za R-a, pa da vidim kak bu išlo.

Makar već znam da bum moral napet malo federe kvačila, i maknul budem TC malossi jer mislim da mi sad ne treba pošto sam kupil linearnu polutku(mada i bez nje mi nije niš puno pomagal), jer mislim da mi ubija krajnju brzinu...

Ma zapravo uopče nije sjajan, to se možda čini radi blica... jedino kad ga primiš vidiš da su zbilja majstori ovi koji su ga napravili...samo da je malo jeftiniji  :icon_thumright:

Grale:
predobro zgleda yasuni...vidi se da je među najkvalitetnijim spuhovima,ako ne i najkvalitetniji...
ako si prodal r-a za onolko kolko si stavil u oglas,onda nisi puno ni izdvojil za c16

walkay:
Odlicno izgleda Yasuni... kvaliteta je uvijek na prvom mjestu! :icon_thumright:

B.E.R.O.:
Odlican projekat,sve pohvale...
jedan od boljih na forumu trenutno!!!
 :headbang: :headbang:

Imam zamjerku jednu:
http://www.pohrani.com/?T/Bn/4iPdiGsK/370.jpg

razliciti sarafi na oklopima  :nono: :nono:
nije skupo a bolje pokupovati da bude sve isto,picajzla sam vidim svasta,jebiga...
 ;D ;D

danc00:
Jaoooo, kaj misliš da to mene ne hebe, ali jednostavno još nije došlo na red...kad sve posložim onda idu te sitnice, imam mali popis na koji to pišem, onak kak nalazim greškice tak si zabilježim, kupil budem neke vijke sa sjajnom galvom pa ću zamjenit... :icon_thumright: :icon_thumright:

Fale mi još dva vijka za plastiku, da me ubiješ ne znam di su, a dam se rezat da nisam niš izgubil jer sam sve pakiral u vrečice za škrinju. Tak da sam negdje dva više zašrafil u plastiku...

Se daju oni kupit ili su to baš posebni navoj :dontknow: :dontknow: Trebaju mi samo dva komada, oni mali za plastiku sa glavom za križni odvijač.

Hvala :hello: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju