Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (76/95) > >>

danc00:
Nema straha, budem našel na tržnici neki pohabani....ak neko ima viška čak može i da je strgan, meni treba samo zadnja strana koja je do cilindra...nek se javi na PP!

pajo:
nebi bilo loše otvorit airbox možda i više od 25mm.kod mene je bilo bez lulice sama rupa na slabijem setup...
bit če sad opet štelanja prijenosa i karburatora :icon_thumright:

B.E.G.A:

--- Citat: danc00 - 12 Veljača, 2012, 19:39:54 ---BR9EG bude dobra!

--- Kraj citata ---

Naravno!

Ja koristim Denso IWF27.

danc00:
Ma nabavil sam malo veću diznu zato, i kupil još jedne rolice, imam 5.25gr i 5gr pa bum kombiniral. Stage6 rolice dolaze po 3 u pakovanju i oni preporučaju da se može recimo kombinirat po 3kom jedne težine i 3druge, naravno ako trebaš između nešto, ne kombinirat 3i5gr.

Polutku bum jednino moral opet vadit, da sad isprobam te kuteve, možda se bude drugi kut bolje ponašal :dontknow: Odprilike je sve naštelano tak da samo finese delam...to je bar laganiji dio.

Ma i ja ću lulicu izvadit, to bu dobro za poćetak...a kasnije bum videl :icon_thumright: Moral bum malo prvo odvozit na ovakvom setupu kak je sad, jer imam kevlar remen novi pa dok malo ne sjedne, jer prije je bacal na zadnji odmah a sad od kad je kevlar baca tek kad dođe u okretaje, valjda je preduboko u zadnjim polutkama, pa dok se malo ne potroši.

Ok, svječica je onda ok, već ih imam 4 :) pa mi se baš neda kupovat opet , mada kad bum imal viška penes kupil bum iridium pa da vidim kaj je to za varnicu  :toothy12:

pajo:
možeš malo podebljat podlošku između variomata i ventilatora da remen legne na bukolu variomata.pa poslje kad se potroši vratiš na staro...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju