Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
danc00:
Pošto sam sad malo preradil blokove prema cilindru, malo sam poturpijal rubove i proširil kanale za koji mm, te ispoliral, ne skoz sjajno nego samo zagladil, pošto neki tvrde da nije dobro polirat.
E sad me zanima jel bi se dal ubacit koji filter zraka umjesto serijskog airboxa, ali tako da niš ne diram, znači da ne mjenjam položaj karburatora ni da režem plastike...jel postiji koji otvoreniji filter, pošto bu se sad malo više vrtel sa C16 pa hoću da ima smjese i da radi kak spada.
Zasad imam airbox sa lulicom od fi23...a trebal bi barem 25mm, a baš bušit airbox mi se isto neda, žao mi je uništavat. Ili samo da lulicu maknem van :dontknow:
B.E.G.A:
--- Citat: danc00 - 12 Veljača, 2012, 16:28:16 ---Zasad imam airbox sa lulicom od fi23...a trebal bi barem 25mm, a baš bušit airbox mi se isto neda, žao mi je uništavat. Ili samo da lulicu maknem van :dontknow:
--- Kraj citata ---
Makni lulicu pa izmjeri kolki je promjer.
pralas:
jebes airbox,moze se uvijek kupiti za 50 kn...
ja sam na metrakitu i roostu imao airboxu,izvadena lulica+5 rupa po 10 mm-iz prve pogođena savrsena smjesa sa 90 diznom i w16 iglom spustenom do kraja(ako me sjecanje dobro sluzi) na dell 21...
danc00:
Baš bum izmjeril rupu, ali nije veća od fi 25mm, jer stijenaka te lulice je oko 2mm. Znači iznad 25mm nije sigurno!
Al da, nemrem to napamet delati, moram maknut prvo lulicu pa pratit kakva je smjesa...sad se nije više za igrat sa smjesom.
BR9EG bude dobra!
B.E.R.O.:
Uzmes drugi ako je ovaj odlican i onda busi po njemu kolko hoces!!!
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju