Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
Deny:
--- Citat: R@kija - 05 Veljača, 2012, 23:12:40 ---danc da ti malo bolje poslikam kak je slozen na mom roxu nosac masine od spa,kad budes stavljo poslje ljeta da imas hhhh :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
cek cek ja mislim da to sve ima u fatalityevom projektu ?
danc00:
BTW i SlowRider je rekel da bu si nabavil City 16, jer mu je taman između R-a i C16...
pralas:
--- Citat: danc00 - 05 Veljača, 2012, 23:18:28 ---Ok, aj mi sad nađite da je taj spuh ko C16, ja sam tražil po stranim forumima i gledal neke testove i setupove na kakvim voze taj CITY16 i ne voze ga na niš jačim cilindrima, čak ih masa vozi na 17.5dellortu i nekim od gusevima(SA forum)...
Ok veliš da je ko C16 al od kud ti to....a ak ta radilica nemre podnesti 11 000okr nek i sve ide u k**ra*, onda niti netrebam takav skuter..hitil ga bum na tavan pa nek ćubi gore.
Ne znam, Doritos veli da se ne dere, a čovjek ga je imal pa valjda zna kaj prića, i veli da je ko NArdo možda čak i slabiji...kužiš...ne znam od kud vam te inf, ne velim da nije tak kak veliš al od kud ti to?
Znam da je C16 pun k jak spuh to stoji, ali za ovog vele da je malo jači od R CITY...a ak je tak to je savršen spuh za moj kit i sve ostalo kaj imam...zato sam ja zapel za njega!
@R@kija :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
ma sigurno je tih kad se zavrati na 12 000 okretaja ::)
daj dacn00 di ti je logika,sve sto se vrti mora biti i glasno!
čitaj malo teme po forumu di govore i jacini c16 city,malten ne isti k**ra* ko c16 samo nesto veci powerband ali kako god okrenes mora se vrtiti na 12 000 okretaja...ugl imas trazilicu
pajo:
http://www.scootergalleri.dk/alb_vis.aspx?albumid=59329
mislim da nije nešto jak auspuh bar gledano po koljenu.nešto ozmeđu yasuni r i c16 bi reko??
danc00:
A onda moja tražilica ne valja.... bu se javil Doritos ili neko drugi ko je imal CITY16 pa da veli kak stoje stvari...ovak je to maćenje prazne slame kad ga obadva nismo imali...ja nađem jedno na netu ti drugo i to je to :icon_thumright:
I na kraju krajeva, pa ja ga lako podesim da radi na 11 000okr...nemora on u max
P.S - blaženi Pajo bil :icon_thumright:, dobra stranica, eto Pralas, po dimenzijama i nije baš ko C16.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju