Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (70/95) > >>

pralas:

--- Citat: danc00 - 05 Veljača, 2012, 23:37:06 ---
I na kraju krajeva, pa ja ga lako podesim da radi na 11 000okr...nemora on u max

--- Kraj citata ---
onda ga nemoj ni kupovat  :icon_thumright:
btw sve ces vidjeti koliko je jak kada ga stavis na skuter,ne vrijedi se prepirati ;)

R@kija:
slusaj lipi,samo ti kupi taj auspuh,nece ti nista bit posto je sve novo i nema razloga se razletit

odi unas smo se vozali na seriskom runneru od 20000km nikad nista rađeno stavili 4-5g rolice i nardo i ganjaj,isa je ka lud nista se nije desilo tako nece se nitebi...
ja mislin da se nece to cut nesto prestrasno,ipak imas airbox,cut ce se,to nemos rec da nece,al bit ce oko granice da susjedi ne polude

doritos:
Pisem prek moba pa nek mi mod promeni naziv gore

taj auspuh ima snagu na nekih 11500-12000
ima dosta momenta i na manje od 11500. Taman za Italkit, imao sam i ja Italkita dupla glava i sa c16 city i OR je islo odlično i svaki dan sam isao na trening 70km pun gas zaobilaznice, po centru zg-a i sve 5 je funkc.
Italkit se mora vrtiti da bi islo, jedna karika koja je ko zilet tanka. Sve ti je jasno. Ako zelis izvlaciti iz Italkita ono za sta i je napravljen, onda uzmi c16 city i uzivaj. Nije tolko glasan uz ser erbox, ljepo prede i niš mu ne fali.

gumy:
baš možete napraviti filozofiju od ničega

potpis na doritosa, nije ni prvi ni zadnji koji je složio midrace za voziti se, ako je sve složeno uredno i bez fušanja, a po urađenom se čini da je vozit će se cjelu sezonu bez jebanja. 10mm igličasti će izdržati te okretaje i tu nema više rasprave

sitnice će odlaziti i to je sasvim normalno, običan c16 se vrti od 12500 do 13000 okretaja, ovo vjerujem da je u klasi narda koji se vrti par sto okretaja niže.

sam ti to ljepo poštimaj i uživaj

benjamin_hawk:
Ti uzivas u komplikovanju stvari :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju