Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (66/95) > >>

Josip:

--- Citat: danc00 - 05 Veljača, 2012, 19:49:02 ---Pa slobodno reci sve kaj znaš o tom faru :icon_thumright:

Pa zato i pitam tu na formu da dobijem čim više informacija, ko recimo Andy, čovjek ima far i rekel je sve kaj zna o njemu :icon_thumright: Svaka čast.

A kak treba spajat taj sa lećama? Kolko W su leće ili žarulje u njima...reci nekaj iz prve ruke :icon_thumright:

Zadnje stop svjetlo je riješeno, uzel budem ono zatamljeno sa ugrađenim žmigavcima, ako budem uzimal, prioritet je prednje svjetlo :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

na ovoj dugoj "leci" je zarulja S3 od 15W balonka, a na onoj kratkoj ti je H3 55W

nisam se vozio s njima, samo sam ih spojio da rade kad sam spajao onaj stage6 prekidac i brzi gas i mogu rec da ne svijetle gore od stand fara, ali opet nije ni betlehem
vise je to za nekakav stjling i funkcioniraju bolje od 90% ostalih aftermarket stajling farova, cini mi se da svjetle mrvicu bolje od stock fara - to je moje misljenje  :icon_thumright:

ivanm:
a koji je spuh u pripremi kad vidim da si r-a stavio u oglas? :icon_scratch:

danc00:
E kako je ljep far...da znam di si doma hkral ti bi ga već danas...

Čekal ga budem ak treba do ljeta, valjda bude došel onda u SA.

Preljep je far nema kaj!

Josip:

--- Citat: ivanm - 05 Veljača, 2012, 20:28:09 ---a koji je spuh u pripremi kad vidim da si r-a stavio u oglas? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

da, upravo to????

danc00:

--- Citat: ivanm - 05 Veljača, 2012, 20:28:09 ---a koji je spuh u pripremi kad vidim da si r-a stavio u oglas? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

A čekaj malo, ti bi odmah sve htel znati... :nono: :icon_thumright: Još nije dogovoren(ali da ideš pogađat 90% sam siguran da bi pogodil :dontknow:), tak da nem niš govoril. A za ovog R-a sam trebal deti cijenu 1500kuna, traženiji je nek proteini u temi "teretana" ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju