Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (65/95) > >>

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 05 Veljača, 2012, 18:59:41 ---
e moj joso,da si citao stranicu prije mozda bi i procitao da sam ja pisao za zadnju stopku a ne za far...

--- Kraj citata ---

cita sam, ali kako se na ovoj stranici raspravljalo o faru i lecama mislio sam da i ti o tom pises

sorry  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

danc00:
Pa slobodno reci sve kaj znaš o tom faru :icon_thumright:

Pa zato i pitam tu na formu da dobijem čim više informacija, ko recimo Andy, čovjek ima far i rekel je sve kaj zna o njemu :icon_thumright: Svaka čast.

A kak treba spajat taj sa lećama? Kolko W su leće ili žarulje u njima...reci nekaj iz prve ruke :icon_thumright:

Zadnje stop svjetlo je riješeno, uzel budem ono zatamljeno sa ugrađenim žmigavcima, ako budem uzimal, prioritet je prednje svjetlo :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Danc,u vezi onog štopa sa ugrađenim žmigavcima,samo da ti velim da je par ljudi tu kod nas imalo problema s tim na tehničkom i da su morali ugrađivat serijske žmige da prođu.Ne velim da buš i ti imal taj problem samo se nemoj čudit ak te ovi u stanici vrate doma

danc00:
E pa to sam PRVO pital, ak su kod tebe vračali onda budu mene 100%, jer tu sve ide po fucking zakonu... ljepo budem ja stal na tehničkome da pitam lika, ionak ga trebam pitati za tablicu nekaj...pa bum ga odmah pital i za žmigavce, jer u tome i je stvar, nebum se dopeljal do toga da kad bum moral na tehnički 50% stvari bum moral skidat dole i vračat serijsko :sad1:

Tomi_ZG:
Neko je tu maloprije spomenuo da je prošao s tim štopom,al to ovisi i o dobroj volji lika u stp-u,tak da ono,da se ne kockaš raspitaj se prvo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju