Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
danc00:
--- Citat: Rox-Rab - 31 Siječanj, 2012, 18:29:44 ---
sta ti nije malo cudno vozit bez utega?
ja sam neko vrijeme bio bez njih ali se nisam naviknuo sasvim drugacije mi se skuter ponasao u voznji
--- Kraj citata ---
Uuu j**** ti sisu, pa to sam zaboravil uopče :icon_scratch: Budem sad kad je tak probal bez utega pa da vidim jel ima razlike...dobro da si me sjetil :icon_thumright:
@ R@kija - e ta, i meni je bilo glupo, nisam došel do ideje da idem nekaj rezat po ručkama, to sam stavil nabrzaka isprobal kak ide i u garažu, pred kraj nisam imal više osjeta u jagodicama na prstima kak je zima bilo!
Zato mi čudno bilo kad sam desnu nabil do kraja, blokirala mi gas, dam puni a on se ne vrača :laughing7: pa sam zato malo pomaknul desno, treba se to još poštimat jebiga nisam se sjetil nit utega ni da mogu rezat. Uzel sam ovaj jeftiniji brzi gas, bez ovih za desnu stranu tak da sam osuđen na ružnoću...jebiga več su malo izbljedile te tipke. A da, i lijevu budem moral rezat, velim ja uopče nisam obračal pažnju na to dobro da ste me sjetili...više sam gledal same ruče i divil se kakav grip imaju.
Jer ručke su zbilja mrak, ono baš pašu u ruku i ko da se zaljepe+brzi gas milina...sad bum samo turiral :laughing7:
Dobro da ste vidli i opomenuli to cijenim :icon_thumright:
@amir - hvala :icon_thumright:
P.S.
- Rakija, niš nebum rezal lijevu ručku, čim stigne u dučan odmah kupujem :icon_thumright:
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Yamaha/Aerox-50-Cat-as-from-2003/Styling-Parts/Throttle-Grips-und-Accessories/S6SSP119CR-Switch-Unit-SSP-CNC-type-chrome.html
Rox-Rab:
ja isto moram uzet neke rucke ali gledam da imaju utege ili da se mogu posebno stavit,te tvoje su na krajevima zatvorene kako mislis stavit utege?
i da vecinom sve te lijepe i dobre rucke dolaze bez utega a ako je ides rezat i stavljat uteg napravio si samo jos vece njesra
danc00:
Ma nije, imaju čak i rupicu sa strane samo zarineš skalper i proširiš rupu...nije problem. Utezi se lako stave :icon_thumright:
R@kija:
ja imam brzi gas sa tim prekidacima,jebeno je to,i meni je na brzom gasu do kraja rucka gumena i vraca se ???
i utezi ..brutalno mi izgleda
Tomi_ZG:
Ovo kaj velite za utege ima veze,ja sam probavao na runneru i arei sa i bez utega i kad ih skineš i zaletiš se pun gas i makneš ruke s volana nekak počne lelujat skut,a kad su na volanu ide ravno ko po crti,mada vidim da serijski aerox ima neke kratke i male utege dok recimo na arei jedan ima valjda pol kile,moš slona s njim ubit :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju