Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (55/95) > >>

danc00:
Imaš više vrsta, imal sam i neku foliju koja nije bila baš tolko uvjerljiva kao ova, nije bila 3D kak se kaže. Mada da ti velim ni ova nije tolko dobra, ne mislim na kvalitetu već na to da je ova više za ravne površine, tamo gdje se treba savijat ili velike lukove radit nije baš dobra, jer ju moraš jako grijat a kad se rasteže onda gubi ljepilo...jako je teško s njom radit. Ovi retrovizori su koma za radit baš zbog folije, dok ravniji djelovi kao onaj poklopac ide ko od šale...

Moram se raspitat za karbon foliju koja je predviđena za neravne djelove, jer s ovom je dost teško.

Super ti bi to bilo ak bi pogodil kombinaciju, samo kaj ti je ta folija dosta skupa, recimo da nije puno jeftinija od lakiranja :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Ma ja ak bi to radil dal bi nekom da mi to zaljepi jel inače nemam živce za te fine poslove,ja sam inače čekić majstor  :laughing7:
Dobro mi je kod tih folija kaj samo trebaš dobro očistit površinu na koju se stavlja,a ak idem lakirat prvo šmirglaj,pa kitaj,pa opet šmirglaj pa ovo pa ono,a ovak je bitno samo da je plastika čitava
Uglavnom ak buš još kaj u karbon oblačil samo stavljaj slike  ;D

R@kija:
daj izrezi desnu ljevu gumenu rucku da ti upadne u ovaj prekidac od trube da to ljepo izgleda,ovak je glupo,i ovu drugu uguraj do kraja

također neznam jesi dobio sa brzim gasom one prekidace za ljevu stranu ,ako jesu daj zamjeni sa ovima,ovi su svakakvih boja samo ne dobrih!!

imam takve rucke na roxu na drag volanu sa takvim gasnom samo crvene i to je znaci prebrutalno

Rox-Rab:

sta ti nije malo cudno vozit bez utega?

ja sam neko vrijeme bio bez njih ali se nisam naviknuo sasvim drugacije mi se skuter ponasao u voznji

amirdjonlic:
Sve pohvale za trud i pedantnost u radu  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju