Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 20 Rujan, 2011, 21:28:07 ---Evo da javim, skuter je upalil i odradil 2x po 20 min!
Sve je zasad kak treba! Dal sam malo gasa do 5T okr i odaziv je puno bolji, a i zvuk je nekak drugačiji ili samo dugo nisam čul svoj skuter kak radi :dontknow:
Ispoliral sam ispuh, doduše nisam tak jako ko B.E.G.A ali zagladil i ispoliral jesam, bolje neg kak je bilo, makar i serijski je bilo odlično!
Sutra se bum malo otpeljal pa vam javim za polutke!
E sad kad se tiče BGM polutke...ja ovo ne razmem, kak se ti koutevi mjere, jer ja imam tri utora ! I po mjerenju su mi ispali ovak kak sam nacrtal na slici...sad ne znam jel se to tak gleda ili kaj!
Kak je na malossi torque 36 i 38, a meni nije ni jedan čak ni blizu!
Inače dobil sam sve sa polutko, jer neki su pričali da se ne dobe gumice tj brtve, no ja sam dobil gumice, neku mast i neku plastiku za koju nemam pojma čemu služi...jer ju nemam kam stavit ???
--- Kraj citata ---
De slikaj tu plastikicu
danc00:
doritos:
nikam s njome
malossi polutke u pakovanju isto imaju tako slicnu plastikicu , al je montirana gore kao zastita da se ne osteti nes...
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 20 Rujan, 2011, 21:34:39 ---
--- Kraj citata ---
Cini mi se da je to unutrasnji semering da mast ne izlazi napolje,provjeri jel promjer pase na pomicnu polutku :icon_thumright:
B.E.G.A:
--- Citat: danc00 - 20 Rujan, 2011, 21:28:07 ---Evo da javim, skuter je upalil i odradil 2x po 20 min!
Sve je zasad kak treba! Dal sam malo gasa do 5T okr i odaziv je puno bolji, a i zvuk je nekak drugačiji ili samo dugo nisam čul svoj skuter kak radi :dontknow:
Sutra se bum malo otpeljal pa vam javim za polutke!
--- Kraj citata ---
Jesi stavio termostat ?
Sad samo gas,digni radnu temperaturu i nemoj ga štedit!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju