Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (33/95) > >>

pajo:
sve super jedino di je radilica??
auspuh za italkit ili ga misliš na yasuni r vozit??
i deklo buši pod hitno kad sve to složiš :icon_thumright:
sretno :icon_thumright:

danc00:
Vozi ga, imaš garanciju ! Nego pital sam te s kojim nastavkom morem najbolje polirat? :icon_thumright:

Koja bi svječica bila idealna za taj kit, može i skuplja/iridium i sl. Jer zasad imam BR9, sad ne znam jel bu najbolje odgovarala italkitu! Dok razradim bude dobra, ali koju kasnije da stavim?

B.E.G.A:
Evo kak sam ja svoj ispuh sredio  :icon_thumright:

Ja sam svoj sredio sa vodobrusnim papirima,od grubog do najfinijeg.

Što se tiče iridiuma,Denso IW27 (dugi navoj) IWF27 (kratki navoj) sad ovisi koji imaš,kod mene je kratki.

danc00:
To je znači NGK 9=denso W27, no kod mene je dugi navoj! Ok, uzel budem NGK 9 ali iridium, NGK B9EG, to je ta?

Uf, ljepo si ti to spoliral, ja bum se ujutro bacil na poliranje, da bar približno izgleda tvojemu!

E kaj sam te htel pitati, znači na ispuhu prema cilindru, kod cilindra je jedno 1cm već nikasil, pola ispuha je normalne boje, a do cilindra se vidi da je tamnije, sad jel to smijem polirat i dirat ili bolje ne!??

Deny:
polako to spoliraj sjutra ,nego uzeo sam neki biax za 20 e radi odlicno cak sam dobio 3 godine garancije a evo vec godinu ipo posle raznih silovanja nece da umre,a bas bi volio da ga odnesem na servis da dobijem nofi   :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju