Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
pralas:
--- Citat: danc00 - 13 Rujan, 2011, 12:11:38 ---Da, uspel sam pročitati da je nikasil tvrd jako i izdržljiv.
Znači to je dosta jači kit od predhodne dvojce....
Ma ja ću ga uparit sa R-om, i nebum ga španal preko 10T okretaja, kak će ići na tim okretajima tak se bum vozil! Više ga nemrem terat jer nit nemam auspuh za više nit nemam radilicu, a serijska more podnesti 10T okretaja!
Da Pralasov je Metrakit, on je dosta jači, barem po onim tablicama...
--- Kraj citata ---
da metrakit je dosta jaci,puno njih koji se isto stvarno kuze nisu mogli vjerovati kada su vidjeli cilindar i portmapu,ali za njega treba auspuh minimum minimuma nardo iako je i on preslab,zlatna sredina je c16 ali ja sam ga vozio na roostu i sve je bilo super...
vjeruj mi zemi italkit i neces pozaliti :icon_thumright:
pralas:
odlicno samo cu to reci i jos modular glava,bit ce to dobro i osjetno bolje ;)
danc00:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,58380.0.html
Mogu samo reći da je B.E.G.A imal pravo kad je rekel da je kvaliteta na razini!
Uspoređujući DREVO i ITALKIT, to je ko nebo i zemlja, barem po završnoj obradi...italkit je ono, sve ga je ljepo za gledat! Sad mi je drago kaj nisam uzel airsal, jer ovo je na oko kvalitetan kit! Ne znam jel se vidi dobro po slikama!
@ Pralas
Jedino bi sad malo spoliral ispuh kad mi je već u rukama.... kupil sam neki dan onaj biax set al ne znam s čime da poliram...
I kak bu mi funkcioniral taj ispuh, pošto fi Yasunia ne prekrije cijeli ispuh po dijagonali :dontknow:
A BGM polutka je veća za 3mm od originala, ona je 118mm a original 115mm! Ali nema ruba ko original pa ono da će udarat u kvačilo je izbjegnuto, nadam se!
ivan_speedy:
E tako ja volim da ima puno slika :icon_thumright:
Sretno sa daljnim radovima :)
pralas:
hahahahha kupio si isti biax ko sto ja ima ;D
inace,samo izbjegavaj da spena ne upada unutru jer je meni nakon par preradenih cilindara i jos stvari vec poceo malo štucati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju