Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00
radomir.g:
Ako ti se vec ne daje mnogo para za MHR Replicu, uzmi S6 Sport Pro ili Motoforce Racing koji ima isto aux izduv kao Replica.
Oba kita provereno dobra, dugo traju i odlicno rade na 10k obrtaja koliko tebi treba sa Yasunijem :icon_thumright:
Deny:
--- Citat: pralas - 30 Kolovoz, 2011, 22:52:39 ---nisi uopce treba skidati dr evo nego ga ostaviti,ovako ides u sve veca ulaganja koja postaju sve neisplativija a ubrzo ces morati i radilicu drugu stavljati i tako to ide...
frende zarazio si se tuningom a to je najveca pogrijeska vjeruj mi...
--- Kraj citata ---
to iz iskustva :icon_biggrin:
pralas:
--- Citat: Deny - 30 Kolovoz, 2011, 22:53:31 --- to iz iskustva :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
naravno,kad sam prvu put provozao BB shvatio sam koliko sam se zaj#bo :drunken_smilie:
eto vidis,sad sve prodajem i kupujem BB i tako to ide kod svih ;D
svi koji su nabuđivali 70-ke sada voze BB ama bas svi :icon_thumright:
danc00:
--- Citat: pajo - 30 Kolovoz, 2011, 22:50:03 ---zašto ne gledaš nešto od stage6??
a polutka sigurno če radit bolje nego seriska tako da si več u +-u.budeš vidi kad dođe kakve kanale ima i koji ti bude najviše odgovaro.
ako več ciljaš na neki sport ili nešto onda nisi trebo prodavat dr-a več malo sredit i vozi :icon_thumright:
a opet za nešto jače tu je radilica u pitanju??
--- Kraj citata ---
Iskreno, ne da mi se prerađivat, nemam one biaxe i nisam tolko precizan za te proračune i pičke materine! Mislim mogo bih ali iskreno zasad mi se ne da!
Da gledam stage 6, al onaj slabiji, di ima 10HP, al opet jedna karika je tu! Budem videl jel imaju pa ću usporedit!
Ma radilica bude dobra za taj alu kit, nebude se to vrtelo više od 10000-10500okretaja...
@pralas
nisam se zarazil, nek jednostavno si hoću složiti neki kit da bude jak i dobar, pa i sam vidiš da nejdem na jaki midrace, meni je bitno da se vozim, i da kad treba da potegne !
A jedan od razloga kaj sam prodal drevo je taj da hoću probati alu i da mi 19mm larb i R budu iskorišteni kak spada, sa drevom su bili malo zakinuti!
@radomir - motorforce nemam mislim u ponudi a i on je dosta jači, meni 12HP uvrh galev, makar su to smješne usporedbe ali ajd, kad već tako deklariraju po dučanima!
Velim pogledat ću taj stage 6 !
P.S -- ne jebe mene BB, ja ću imat ovaj Aerox dok sam živ, a kad bum imal para, i kad završim faks ak Bog, pa nađem ozbiljan posel onda bum si kupil i motor, a do tad se bum vozil na skuteru :icon_thumright: A i onda bum ga održaval i vozil... nije sve u novcima!
danc00:
PAJO I RADOMIR, jel vi govorite o ovom stage 6 i motoforce ??
http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=413_26_37_79&products_id=32&osCsid=b71ed26h9c00dlrvj2lbj27tcb2caa59
http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=413_26_37_79&products_id=2681&osCsid=b71ed26h9c00dlrvj2lbj27tcb2caa59
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju