Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox 46 (BASE -->MIDRACE) : danc00

<< < (26/95) > >>

danc00:
Dolazi :

-BGM PRO DRIVE-linearna polutka
                       -sad ne znam jel će to biti puno lošiji izbor od malossi torque, jer malo mi je puno dat 30€ za to, a zbilja nemrem naći na netu niš o toj BGM polutci,
@cvele60 ima isto neku, mislim atena ili kak se zove, pa je zadovoljan sa njom, pa onda tak i ja razmišljam da ta BGM neće biti preloša u odnosu na malossi...to me najviše jebe

-AIRSAL 70ccm alu - to još nisam 100%, čitam po netu i tako malo raspitujem se i svi se žale na stari kit, tj kit koji je bil sjban zbog lošeg klipa sa jednom karikom, ali ubiti to nije bila greška kolko je                                bila greška u LEPTIRU, vele da taj leptir nije bio upušten, i da zbog velikog grijanja na ispuhu on je strugal o klip i tu je bil zacvik!

Dok vele da novi airsal sa dvije karike ima bolji klip, i da je taj leptir upušten za neku sitnu dimenziju, tak da pri grijanju nema dodira sa klipom...barem je tak rečeno...pa me i to sad jebe!

Nemam para trenutno za jači klip, a i 12HP mi je dosta za serijsku radilicu, iznad 12HP ne valja ak se ima serijska radilica!

Kaj se lufta tiće, sad je provjereno i nema lufta ni stote na radilici! Tak da ona nije za bacit, a neki kit do 12HP budem našel!

Samo ak nebum zel airsal, onda ne znam kaj ću, malossi sport ili polino, nekak me GUS više ne privlači, htel bi aluminij isprobati...

Kaj velite :dontknow: :dontknow:

@mhr-team  thx  :icon_thumright:

Ivan46:
odlican ti je rox.

bas je fora,ova kombinacija plavo-zuto. :icon_thumright:

pralas:
ne kontam,uzeo bi malossi ili polini sport koji su iste jacine kao dr evo :dontknow: :icon_scratch:

pajo:
zašto ne gledaš nešto od stage6??
a polutka sigurno če radit bolje nego seriska tako da si več u +-u.budeš vidi kad dođe kakve kanale ima i koji ti bude najviše odgovaro.
ako več ciljaš na neki sport ili nešto onda nisi trebo prodavat dr-a več malo sredit  i vozi :icon_thumright:
a opet za nešto jače tu je radilica u pitanju??

pralas:
nisi uopce treba skidati dr evo nego ga ostaviti,ovako ides u sve veca ulaganja koja postaju sve neisplativija a ubrzo ces morati i radilicu drugu stavljati i tako to ide...

frende zarazio si se tuningom a to je najveca pogrijeska vjeruj mi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju