ovaj graf je smece... tko god ga je radio.. ako je za piaggio...
ovako, replica ispod 7500 okretaja nema ni mrvicu snage i pada u rupu debelu, najbolje radi negdje izmedju 10500 i 11000 okretaja, ovako je to postelano, novi runner , nebitno skut, nego bitno je , novi tip polutki, multivar 5.4 gr rolice, serijski feder, srednji federi iz sport paketa, meni su to osobno bili bijeli , serijski filter zraka, airbox nije preradjivan dizna ne sjecam se bas tocno, mislim 62...
skuter se vrti kroz ubrzanje na 11000 okr, u nekih 100 metara on mi je 78 na runneru pokazivao kad sam sam, krajnja je 107 sagnut, taj skuter ima samo multivar i replica spuh, u usporedbi sa malossi sportom ac, zx, karb 19, multivar, jedva osjetno je isao brze jaci setup , od 0-80 kmh pobjegne mozda duzinu skutera...
potrosnja jaceg setupa je 4.5 litara, potrosnja sa spuhom runnera je 3,7 litara
dok ne pusti cok, nemozes krenuti s mjesta jer samo trokira i nemoze se razvrtiti, znaci upalis, lagano po gasu dok ne pusti cok ( do 7k rpm) i onda kad otpusti samo full gas, taj skuter samo se ugrije dok krene i full gas se ne pusta, ima 17 tisuca km, nista do sada nije promijenuto osim zadnje gume i ulja...
federi po satu otpustaju na 4800 rpm..