Ostalo > Sportski kutak

oproštaj SCHUMACHERA!!!

<< < (9/10) > >>

Mr J:

--- Citat: r.e.! - 15 Rujan, 2006, 14:33:53 ---Ja i jesam Ferarri-ev fan.
Ali ne treba zaboraviti...
21 godinu Ferarri je muku mučio sa prosječnim momčadima, nije bilo ni najmanje primisli za uspon do vrha...
Do dolaska Schumachera...
1999. donio je momčadski naslov a narednih 5 godina i vozački.
Sa njime odlazi i dosta ljudi i Scuderie a to je bila odlučujuća pokretačka snaga...
Novca u Ferarriju bilo je i prije jer ga Enzo nikada nije žalio za vozače...pod uvjetom da se ne kritizira bolid...

--- Kraj citata ---
:cugaa: :cugaa: :cugaa: :sign188: :sign188: :sign188: :hbusa: :hbusa: :notworthy: :notworthy:

r.e.!:

--- Citat: roby44 - 15 Rujan, 2006, 14:55:53 ---ma gluposti teske, hoces rec da je schumacher gdje je zato sto je u ferrariu..  :sad3:  :angry7:  :nono:
on prije svega zna vozit, i da je najposteniji na svijetu naslo bi se nesto da ga se popljuje.
ali neka, izaziva velike reakcije i to je dokaz da je najbolji. nek se pljuje po njemu, to je vec postala tradicija.
ili ga vole ili ne.  :headbang:

--- Kraj citata ---

kome si uputio ovaj komentar?
malo nejasno kome repliciraš :toothy11: :toothy11:

Mr J:

--- Citat: eladio - 15 Rujan, 2006, 14:14:05 ---ja bi to ovako rekao , ferrari je najbolji.. to sve sto njemu pripisuju je zasluga ferraria

da druge momcadi tako razmisljaju, da polazu sve samo u jednog vozaca koji ce imati svoga vodonosu uz vrhunski bolid  :laughing7:

tako da michael je velik, ali ferrari je najveci  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Nije istina...
Ferrari je u top 3 najvece momcadi...
Sjeti se dominacije McLarena sa Hakinenom ali Shumi je opet bio tu u vrhu, pa dominacije Renaulta sa Alonsom, Shumi je opet tu...
Kada je bila dominacija Ferrarija onda su se pravila mijenjala samo da ih se spusti na zemlju jer su otisli daleeeeeeeeeeeeeeekooooooooooooooo ispred svih!!!
Shumi + Jedna od top 3 momcadi = svjetski prvak!
Neki drugi vozac + jedna od top 3 momcadi = mozda utrka za naslov, mozda prosjecan rezultat!

Mr J:
eladio jos koja protiv Shumija i doci cu u Rijeku istuci te  :boxing: :boxing: :angry5: :zmaj: :zubo:

eladio:

--- Citat: Mr J - 15 Rujan, 2006, 15:05:05 ---eladio jos koja protiv Shumija i doci cu u Rijeku istuci te  :boxing: :boxing: :angry5: :zmaj: :zubo:

--- Kraj citata ---

hehe :joks:

ja sam samo konstatirao da drugi nemaju vodonose  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju