Ostalo > Sportski kutak
oproštaj SCHUMACHERA!!!
enigma:
znam da znaš :-X
Mr J:
Kako bilo svi se slazu da je Shumi bez dvojbe najveci vozac F1 svih vremena, da je najbolji vozac i istinski majstor...
To sto nije bezgresan i sto u njemu gori zar za pobjedom i da ga tjera moto da "samo pobjednik zivi a svi ostali umiru" ga je i ucinilo najvecim od svih...
Mnogi zlodusi mu to nabijaju na nos, samo to vide jer im je dosadan jer je godinama u vrhu i svi dolaze i odlaze a on ostaje!!!
No, kako bilo, Shumi odlazi iz F1, odlazi kao najbolji, odlazi i sa sobom odnosi 1/3 cari F1...
Ne kazem kako nece biti odlicnih utrka i vozaca, bit ce svega toga ali cete vidjeti nakon 1, 2 sezone da F1 nesto fali, da to nije to... (mozda sam malo pretjerao :-) )
eladio:
ja bi to ovako rekao , ferrari je najbolji.. to sve sto njemu pripisuju je zasluga ferraria
da druge momcadi tako razmisljaju, da polazu sve samo u jednog vozaca koji ce imati svoga vodonosu uz vrhunski bolid :laughing7:
tako da michael je velik, ali ferrari je najveci :toothy3:
r.e.!:
Ja i jesam Ferarri-ev fan.
Ali ne treba zaboraviti...
21 godinu Ferarri je muku mučio sa prosječnim momčadima, nije bilo ni najmanje primisli za uspon do vrha...
Do dolaska Schumachera...
1999. donio je momčadski naslov a narednih 5 godina i vozački.
Sa njime odlazi i dosta ljudi i Scuderie a to je bila odlučujuća pokretačka snaga...
Novca u Ferarriju bilo je i prije jer ga Enzo nikada nije žalio za vozače...pod uvjetom da se ne kritizira bolid...
roby44:
ma gluposti teske, hoces rec da je schumacher gdje je zato sto je u ferrariu.. :sad3: :angry7: :nono:
on prije svega zna vozit, i da je najposteniji na svijetu naslo bi se nesto da ga se popljuje.
ali neka, izaziva velike reakcije i to je dokaz da je najbolji. nek se pljuje po njemu, to je vec postala tradicija.
ili ga vole ili ne. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju