Ostalo > Sportski kutak

oproštaj SCHUMACHERA!!!

<< < (4/10) > >>

enigma:
volim vidjeti ovako da se rasprava rasplamsala... :headbang:

po mom skromnom mišljenju nedvojbeno je da je schumi velik vozač...jedan od najvećih.

nemože se reći da je talent jer je na kraju karijere :laughing7: ...želim reći da je svoj talent razvio i postigao vrhunske rezultate svih ovih godina..uz sennu jedan od najvećih definitivno...barem po rezultatima... :glasses9:

al činjenica je da nikad nije podnosio poraz (što je u nekoj mjeri ok), no međutim isto tako da bi ostvario pobjedu koristio se svim i svačim...u nekim utrkama nisam mogao vjerovat na šta je sve spreman da se popne na to postolje...

znači zaključak...velik i prgav vozač, oprašta se od formule 1...slažete se?

bit će zanimljivo vidjet koji će od vozača naslijediti njega...tj. hoće li u idućim sezona bit netko toliko premoćan...

alonso, montoya, raikkonen, schumi r. ili netko peti.....ostaje da vidimo...

mislim da je za michaela ovo vrlo i iznimno pametan potez da se povuče dok je još u vrhu, jer pretpostavljam da je uvidio da ima strašnu konkurenciju u alonsu i jednostavno ga više nemože pratiti...prošle godine je izgubio a ove će vjerujem (čitaj; sigurno) dobiti posljednju bitku karijere...

jer mora se oprostiti naslovom..inače neć bit tako velik u povijesti...a vidjelo se kako je alonso u zadnjoj utrci doslovno pokraden i sva voda ide na mlin schumachera....još nekoliko bodova zaostatka neće bit problem nadoknaditi...na ovaj ili onaj način... :frajer:

enigma:
evo trenutnog poretka...

Ukupan poredak vozača
1. F. Alonso (ŠPA/Renault) - 108
2. M. Schumacher (NJE/Ferrari) - 106
3. F. Massa (BRA/Ferrari) - 62
4. G. Fisichella (ITA/Renault) - 57
5. K. Räikkönen (FIN/McLaren) - 57
6. J. Button (VB/Honda) - 40
7. JP. Montoya (KOL/McLaren) - 26
8. R. Barrichello (BRA/Honda) - 25
9. N. Heidfeld (NJE/BMW) - 20
10. R. Schumacher (NJE/Toyota) - 18
11. P. de la Rosa (ŠPA/McLaren) - 14
12. D. Coulthard (VB/Red Bull) - 14
13. J. Trulli (ITA/Toyota) - 12
14. J. Villeneuve (KAN/BMW) - 7
15. R. Kubica (POL/BMW) - 6

eladio:
masa me totalno iznenadjuje kako kvalitetno vozi u zadnje vrijeme..  :redface:

nego, ovo sam htjeo reci,
opcenito, da ferrari ima ista pravila kao i druge momcadi, da se bore i njegovi timski kolege za pobjede, 
mislim da bi titule mogli prepoloviti  :icon_biggrin:

enigma:

--- Citat: eladio - 13 Rujan, 2006, 10:47:45 ---masa me totalno iznenadjuje kako kvalitetno vozi u zadnje vrijeme..  :redface:

nego, ovo sam htjeo reci,
opcenito, da ferrari ima ista pravila kao i druge momcadi, da se bore i njegovi timski kolege za pobjede, 
mislim da bi titule mogli prepoloviti  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7: :icon_biggrin:  slažem se :icon_thumright:

r.e.!:
F1 više neće biti ista...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju