Ostalo > Sportski kutak
oproštaj SCHUMACHERA!!!
eladio:
--- Citat: roby44 - 13 Rujan, 2006, 09:44:39 ---a kad je to bilo... svaki vozac radi gluposti i za to bude kaznjen ili ne bude. ali schumacher je pod povecalom jer ih pere sve i doslovno je u stanju zavrsit prvi sa zadnjeg mjesta.
moze se rec da je ovo ili ono ali zna vozit. :notworthy:
--- Kraj citata ---
zna vozit , slazem se..
ali sta mu je trebalo to sto je tru puta pokusao doci do titule udesom :dontknow:
roby44:
nedavno je bila statistika ko je napravio najvise sudara, schumi je među zadnjima po broju sudara. opcenito, svi bolji vozaci su među zadnjima.
sto govori samo na koga se vise obraca pozornost, njegov svaki sudar se proucava i razmatra na veliko.
imao je par situacija gdje je postupio totalno ne sportski ali kad proucis, nema vozaca koji to nije napravio u formuli.
prije svega hocu rec da je lik stvarno talent i to se ne moze porec!
eladio:
--- Citat: roby44 - 13 Rujan, 2006, 10:12:17 ---nedavno je bila statistika ko je napravio najvise sudara, schumi je među zadnjima po broju sudara. opcenito, svi bolji vozaci su među zadnjima.
sto govori samo na koga se vise obraca pozornost, njegov svaki sudar se proucava i razmatra na veliko.
imao je par situacija gdje je postupio totalno ne sportski ali kad proucis, nema vozaca koji to nije napravio u formuli.
prije svega hocu rec da je lik stvarno talent i to se ne moze porec!
--- Kraj citata ---
nisi me razumio..
ja nemam problema s montoyinim ispadima kad je sve u zaru borbe :icon_biggrin:
sumi je 3 puta,
tocnije: 2 puta isao udariti damona hilla radi titule u poslijednoj utrci, od cega mu je jednom i uspijelo
i jos jednom poslije jaqua vilenueva.
to je nesto sasvim drugo.. ne mislim na obicne sportske sudare.. mislim da je on rekorder po NAMJERNIM sudarima radi bodova i uzimanja onoga sto nije zasluzio a jednom mu je i uspjelo za titulu (koja je trebala se oduzeti mu ako se mene pita)! :dontknow:
postoje i druge kontroverze koje su njemu oprastane tipa pobjeda kroz boks i tako.. previse je tu muljaze..
senna je broj 1. bez kontroverzi, a sumi ce po meni biti samo vrhunski vozac , najbolji u generaciji, ali definitivno i lopov :toothy9:
roby44:
za montoyu bas i ne bi rekao da je zar borbe, taj gotovo svaki put napravi neki sudar, ko da bez razmisljanja vozi.
ide na nesto sto se ocito ne moze odvozit i onda sj.. i sebe i ostale.
ne znam, necu hilla komentirat jer to nisam ni gledao ni tad pratio formulu.
moguce,pa zato postoje pravila, nek bude kaznjen.
iako mislim da mu se sve to vratilo, vise puta je on dobio kaznu kad ne bi trebao. to je tako, nekad si kaznjen kad ne bi trebao a nekad nisi kad bi trebao.
eladio:
--- Citat: roby44 - 13 Rujan, 2006, 10:30:11 ---za montoyu bas i ne bi rekao da je zar borbe, taj gotovo svaki put napravi neki sudar, ko da bez razmisljanja vozi.
ide na nesto sto se ocito ne moze odvozit i onda sj.. i sebe i ostale.
ne znam, necu hilla komentirat jer to nisam ni gledao ni tad pratio formulu.
moguce,pa zato postoje pravila, nek bude kaznjen.
iako mislim da mu se sve to vratilo, vise puta je on dobio kaznu kad ne bi trebao. to je tako, nekad si kaznjen kad ne bi trebao a nekad nisi kad bi trebao.
--- Kraj citata ---
ma zadnjih par sezona sve stima,
tada je i bilo kljucno , za vrijeme damona hila , i prije, i nesto jos malo kasnije.. vjeruj mi, tko je tada gledao.. taj drugacije prica :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju