Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
Matej28:
ovo ljeto sam se vozio cestom i otvorim vizir jer je bilo nesnosno vruce...i uleti pcela kroz vizir i ubode me za trepavicu...
od straha udarim u trotoar (brzina cca 60 km/h) i razbijem pola svog bivseg skutera..
al meni nije bilo nista, jedino me smetalo sto nisam mogao gledat na oko 2 dana.. :toothy3:
al kacigu inace uvijek na glavu pa i kad se po dvoristu vozam...jer pri padu i sa 5 km/h glava uvijek pada na pod...
Zato kaciga uvijek na glavu i zatvorit vizir..:D
Kamba:
--- Citat: Matej28 - 11 Siječanj, 2011, 10:31:01 --- ubode me za trepavicu...
--- Kraj citata ---
...hahahahahha..... :laughing3: :laughing3: :laughing3:
...misliš za kapak..... :icon_scratch:
neven92:
ni u ducan vise bez nje...i to ne zbog policije...je da imam neku kinesku al za cudo spasila me je vec par puta...ovi kaj ne nose kacigu ce prije ili poslije izgleda na tezi nacin nauciti cemu ona zapravo sluzi...jer vecinom ti koji su frajeri pa ne nose kacigu oni i najvise divljaju skuterima...
Matej28:
--- Citat: Miroslav Kamba - 11 Siječanj, 2011, 12:34:56 ---...hahahahahha..... :laughing3: :laughing3: :laughing3:
...misliš za kapak..... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
da upravo to... :laughing7: :laughing7:
al zna se na sta sam mislio 8)
ultrasonic:
Danas me zaustavio polijajac i traži da mu dam kacigu. :icon_scratch: (imam helmut oliti "šljem") Pregledo ju sa svih strana, ptam šta traži, kaže etiketu. :icon_scratch: Nađe etiketu i sve uredu.
Ukratko kaciga mora imat CE, TUV i još neki certifikat. Kazna za "neispravnu" kacigu je kao za nenošenje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju