Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (15/70) > >>

Doomsday:
Da, tako je, jer će asvalt znat razlikovat jeli ga glava udrila sa 50-tke ili RR-a... :zubo:

EDIT: tema pročišćena, molim bez nepotrebnih tenzija... Hvala.

Luksy:
svejedno je stalno nosim,bez obzira iz kojeg razloga  ;D

cosa_wp:

--- Citat: B.E.R.O. - 06 Siječanj, 2011, 13:50:28 ---Ja kacigu nosim uvijek na glavi.Radi svoje sigurnosti. :icon_thumright: :icon_thumright:
A misljenje o govnima (policiji) koji naplacuju kaznu,i koji nisu nikada u zivotu nista korisno nekome napravili pa i nemam bas neko.
FUJJJJJJJJ... :puke:
Nosenje kacige na motoru bi trebala biti osobna stvar svakoga covijeka.Ako zelis poginit,pogini ako zelis nositi kacigu nosi je.To je isti k**ra* kao i vezanje sigurnosnog pojasa u automobilu za kojeg ti placas registraciju,porez,cestarinu,kupis taj auto,odrzavas i onda ti dodje neki Isus i kaze da moras biti vezan u svom autu,i napise ti kaznu.
Pa Bog te j.. jel to normalno!!! ??? ???           Meni nije. :nono: :nono:

:skuter: :skuter: :skuter: :skuter:

--- Kraj citata ---

ti si pobjednik svaka ti cast!

zbog takvih ko ti policija i je takva kakva je!

nikud bez kacige!  :icon_thumright:

kamikaza:
evo da se pohvalim da nisam jucer imao kacigu na glavi sad nebi ovo pisao kaciga je odradila svoj posao i nije mi nista...brzina je bila 10-15 ali svejedno je mogla bit kobna jer sam pogodio u rinzol sa glavom ali ok...i odmah poslije sam se pocastio sa novom kbc beast za 1000kn i mogu rec da je dobra kaciga zato savjetujem da kaciga uvjek na glavu (makar do ducana) i dobre gume mogu puno znacit

salej600:
ja bez kacige na glavi ni iz dvora ne izlazim.
Uopće me ne zanima kazna, ni kolika je.
To je jednostavno stvar odnosa prema vlastitoj bundevi  :laughing7:.

Ja bi inače nošenje kacige ostavio na slobodan izbor. Tko ju nije imao na glavi, a strada mu glava nek si sam plati liječenje dotične  :laughing7:. Pa onda po vlastitom izboru  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju