Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
Kamba:
--- Citat: B.E.R.O. - 06 Siječanj, 2011, 17:05:20 ---mislim da je 1000 kn !!!
--- Kraj citata ---
..nije nego je iljadu... :icon_biggrin:
BilyPiton:
sve ovisi o kakvoj je nezgodi riječ no ja mislim da je ipak bolje imat nevezanu kacigu nego nikakvu...ako nista drugo zbog mame bumbara :toothy10: , ako je pad pri manjoj brzini i kaciga ne pleše moze se desit da se prvo lupi s glavom u beton tj.kacigom i onda se tek kaciga otkotrlja tj. odleti po meni nije bas isto kad imas nesto na glavi i kad nemas iz prostog razloga sto akd imas kacigu nemas problema sa vjetrom, bubama i ostalim vanjskim čimbenicima koji bi ti ometali koncentraciju
toni095:
nosin zimi jer je ledeno ;D ;D
Kamba:
--- Citat: BilyPiton - 06 Siječanj, 2011, 17:09:12 ---sve ovisi o kakvoj je nezgodi riječ no ja mislim da je ipak bolje imat nevezanu kacigu nego nikakvu...ako nista drugo zbog mame bumbara :toothy10: , ako je pad pri manjoj brzini i kaciga ne pleše moze se desit da se prvo lupi s glavom u beton tj.kacigom i onda se tek kaciga otkotrlja tj. odleti po meni nije bas isto kad imas nesto na glavi i kad nemas iz prostog razloga sto akd imas kacigu nemas problema sa vjetrom, bubama i ostalim vanjskim čimbenicima koji bi ti ometali koncentraciju
--- Kraj citata ---
....mišljanja su podjeljena,to se vidi...al svi se slažemo da kaciga treba bit na glavi i povezana....to je jasno... :icon_thumright:
B.E.R.O.:
--- Citat: Miroslav Kamba - 06 Siječanj, 2011, 17:11:28 ---....mišljanja su podjeljena,to se vidi...al svi se slažemo da kaciga treba bit na glavi i povezana....to je jasno... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tako je!!! :icon_thumright: :icon_thumright:
:wav: :wav:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju