Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
Kamba:
--- Citat: BilyPiton - 06 Siječanj, 2011, 16:58:40 ---da nemre naplatit ne vezanje isto ko i da nemas kacigu :dontknow: ipak imas nesto na glavi u usporebi s onim kqcigama kaj voze oni bajkeri ko kapica samo :sad1:
--- Kraj citata ---
..prika neam pojma,nek kaže neko ko zna 100%,ja samo znam što je kolega dobio,vidio sam svojim očima kaznu,a sad možda mi ja lagao,možda nije ni stavio kacigu.... :dontknow:
GhostRider:
u pocetku nisam nosio kacigu kad sam poceo vozit (s 11 god), jer su to vecinom bili tomosi kasnije kad sam poceo vozit skuterice i to nosim ju uvijek i uvijek ju zakopcam, jer kad nije zakopcana je skoro isto kao da ju ni nemas znam iz frendovog iskustva....
ZATO PAMET U GLAVU I KACIGU NA GLAVU
karlo.sb:
imati kacigu na glavi koja nije vezana je isto kao i ne imati kacigu, jer kaciga prilikom udesa leti sa glave, tako da je kazna opravdana :dontknow:
Kamba:
--- Citat: karlo.sb - 06 Siječanj, 2011, 17:03:51 ---imati kacigu na glavi koja nije vezana je isto kao i ne imati kacigu, jer kaciga prilikom udesa leti sa glave, tako da je kazna opravdana :dontknow:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
B.E.R.O.:
--- Citat: Miroslav Kamba - 06 Siječanj, 2011, 16:58:06 ---..krivo si upučen....kolega je dobio iljadarku.....kaže drot isto je koda ju ni nemaš.... :dontknow: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
mislim da je 1000 kn !!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju