Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (8/70) > >>

dusVu:

--- Citat: Doomsday - 06 Siječanj, 2011, 16:27:31 ---Osim indirektno, tj. potencijalnih velikih i doživotnih troškova za zdravstvenu njegu a koja se mogla izbjeći nošenjem kacige u slučaju nezgode, tu je i direktno ugrožavanje ako zbog nenošenja kacige doživi udarac kamenčića u glavu ili oko, ili ako bilo kakvo strano tijelo pogodi oči, ili bilo što drugo što bi moglo omesti koncentraciju i mogućnost održavanja ravnoteže na 2 kola  iz razloga nenošenja kacige, a što može potencijalno rezultirati udarom u pješaka ili nečim jednako opasnim... :zubo:

EDIT: eto, zakasnih, već rečeno... :zubo:

--- Kraj citata ---
hvala na objasnjenu  :icon_biggrin: slazem se  :icon_thumright:

Go-Go RUNNER:
Kacigu uvijek nosim, i podržavam prijedlog da kazna treba biti veća 3 puta nego što je sad za nenošenje kacige  :glasses9:

dusVu:

--- Citat: Miroslav Kamba - 06 Siječanj, 2011, 16:34:30 ---..i ja sam pokupio kojekakve tvrdokrilce....i to jednog ravno u oko...jedva sam ostao na motoru...morao sam u Osijek na vađenje dijelova iz oka....kaže teta imaš krilo tvrdokrilca u oku... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
da i mene isto u oko  :icon_biggrin: sad kaciga na glavu i mir..

Kamba:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 06 Siječanj, 2011, 16:36:11 ---Kacigu uvijek nosim, i podržavam prijedlog da kazna treba biti veća 3 puta nego što je sad za nenošenje kacige  :glasses9:

--- Kraj citata ---
...mislim da bi se manje bunili i više glavu čuvali... :laughing7:

BilyPiton:
onda vise nebi bilo frajra koji bi se vozili bez kacige i onda murja nebi zaradivala i onda bi trazili neku sitnicu na kacgi da ti napise kaznu  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju