Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
Doomsday:
Osim indirektno, tj. potencijalnih velikih i doživotnih troškova za zdravstvenu njegu a koja se mogla izbjeći nošenjem kacige u slučaju nezgode, tu je i direktno ugrožavanje ako zbog nenošenja kacige doživi udarac kamenčića u glavu ili oko, ili ako bilo kakvo strano tijelo pogodi oči, ili bilo što drugo što bi moglo omesti koncentraciju i mogućnost održavanja ravnoteže na 2 kola iz razloga nenošenja kacige, a što može potencijalno rezultirati udarom u pješaka ili nečim jednako opasnim... :zubo:
EDIT: eto, zakasnih, već rečeno... :zubo:
Doomsday:
@ BERO - smanji doživljaj, zadnja opomena...
A na temu, šta je tebi glupo kod nošenja kacige, i šta ti nije jasno iz mog prijašnjeg posta u kojem je objašnjeno zašto se nosi kaciga..?
Kamba:
--- Citat: Doomsday - 06 Siječanj, 2011, 16:27:31 ---Osim indirektno, tj. potencijalnih velikih i doživotnih troškova za zdravstvenu njegu a koja se mogla izbjeći nošenjem kacige u slučaju nezgode, tu je i direktno ugrožavanje ako zbog nenošenja kacige doživi udarac kamenčića u glavu ili oko, ili ako bilo kakvo strano tijelo pogodi oči, ili bilo što drugo što bi moglo omesti koncentraciju i mogućnost održavanja ravnoteže na 2 kola iz razloga nenošenja kacige, a što može potencijalno rezultirati udarom u pješaka ili nečim jednako opasnim... :zubo:
EDIT: eto, zakasnih, već rečeno... :zubo:
--- Kraj citata ---
..dobro si to(stručno)objasnio....slažem se s time... i tako i je... :icon_thumright:
dusVu:
--- Citat: Miroslav Kamba - 06 Siječanj, 2011, 16:24:58 ---..tako kad te u čelo pripizdi bumbar od 100 grama ili pri nekoj večoj brzini komarac u oko i ti ošamučen skreneš s ceste i naletiš na neko dijete ili bilo koga i oskatiš ga ni krivog nii dužnog.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja sam pogodio bumbara u zavoju pri nekih 60 (bez kacige) ..tad sam jos mislio je**s kacigu ...sva sreca pa nisam nikad pao i nisam naucio na tezi nacin..sad nosim kacigu uvijek
Kamba:
--- Citat: dusVu - 06 Siječanj, 2011, 16:32:46 ---ja sam pogodio bumbara u zavoju pri nekih 60 (bez kacige) ..tad sam jos mislio je**s kacigu ...sva sreca pa nisam nikad pao i nisam naucio na tezi nacin..sad nosim kacigu uvijek
--- Kraj citata ---
..i ja sam pokupio kojekakve tvrdokrilce....i to jednog ravno u oko...jedva sam ostao na motoru...morao sam u Osijek na vađenje dijelova iz oka....kaže teta imaš krilo tvrdokrilca u oku... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju