Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
PERONOSPORA:
Ja kacigu nosim uvjek a ma bas uvjek ako idem do dučana, susjeda a ma bilo di, Možda neki ne vole nositi kacigu jer im smeta na glavi. E pa moj savjet je kada kupujete motor odnosno skuter. Nemojte gledati u ducanu ili oglasu cijenu motora,skutera primjer 18.999.99kn. Akcija. i vi imate tocno tolko love i kazes aaaaa super kupujem. EEE tu je greska jer kada se kupuje motor ili skuter uvjek se mora ali uvjek nadodati u cjenu i razlika zaštitne opreme.
Tako da nemojte racunati da skuter kosta tu cijenu nego odmah dodajte jor par tisučica u tu cjenu i onda dobijete pravu cijenu motora. Moj savijet ne kupujte fuc opremu odnosno najeftiniju jer to ko da niste kupili ništa, kvalitetna sigurnosna oprema je ugodna za nošnu i lagana tako da ne smeta ni najmanje prilikom nošenja.
Vjerujte mi ako ste par puta platili kaznu 1000kn za kacigu i stavite na papir koju opremu ste mogli kupiti za svoju sigurnost,ali u cijenu stavite i ono vec sta imate plus kazne.
KACIGU UVIJEK NA GLAVI I TO KVALITETNU I ODGOVARAJUCU ZA VASU GLAVU.
X-Thug:
--- Citat: luka ns - 22 Studeni, 2012, 19:34:56 ---ako cemo ako gledat da me auto pogazi pred kucom onda mi moze i luster past na glavu i ubit me u dnevnom boravku..
ja nosim kacigu u 85% slucajeva..ovo ostalo je po ulici i tako..na najdalje 500m do frenda i tako
a nece se valjda nista dogodit jbg
--- Kraj citata ---
najvise nesreca se dogada ispred kuce, zasto sto ti je manja koncentracija i osjecas se sigurnijim, pogotovo ako vozis dugi put i kad dodes na kilometar od kuce osjetis olaksanje, pocnes slabije paziti... uglavnom najvise se nesreca dogada u blizini mjesta polaska/dolaska, ja ti ne govorim da nosis kacigu, radi sto oces. al ako ti se sto dogodi bolje ti je da umres a ne da budes teret poreznim obveznicima :srednjiprsti: :srednjiprsti:
luka ns:
ma nosim ja kacigu :icon_biggrin:
samo kazem da nekad odem probat, do 200m od kuce i tako bez kacige
inace mi je stalno na glavi ali za ovo mi se neda stavljat
Sprinter50:
Pa cekajte ljudi, sta se ljutite na ove sto ne nose kacigu? Ja mislim da nam treba jos dobrih ljudi za donaciju organa.
Uglavnom, vozim se po gradu ( 2 trake u jednom smjeru ) , ja sam na lijevoj strani i frajer sa desne trake bez zmigavca samo skrenu na parking ulijevo, kocio sam zamalo da ne poginu, j**o sam mu i mobitel i golfa i sve zivo sto mi je palo na pamet, svirao sam pola sata. Uglavnom nosio sam tad kacigu i ovaj majmun mi je sad dao jos vise razlog da je nosim.
Zatim, vozim se ja slijedeci dan i meni zeleno na semaforu, idem ja nekih 50kmh, i neki vehabija sa starim kadetom prodje kroz crveno i ja se zamalo zabi u njega. Pa ovdje u mom gradu mozes poginuti kad ides slagati drva, neki ce idiot probiti tvoju ogradu i satrati te u dvoristu. :angry7:
marinjo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju