Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (55/70) > >>

arz:
Nosim kacigu, zbog sigurnosti, ne skidam je ni dok točim gorivo.. :icon_biggrin:. Sad neku večer točim i cajci se sparkiraju pored meni, njih 3 u aftu, a ja nemam tablice, neregistriran, sad jel nisu skuzili kaj ne vjerujem ili mi je kaciga mozda pomogla pa me nisu zekali, neznam, samo znam da je ne skidam... :frajer:

ivan.kozic.12:
Osobno uvijek nosim kacigu,prvenstveno zbog svoje zaštite i sigurnosti, a drugo naravno zbog pre velike kazne koju ne želim plaćat. I smatram da je ne neošenje kacige jako nepromišljen potez svakog vozača.  :sad3:

innuendo:
Nosim kacigu. Par puta me je spasila od kamenčića s ceste. I bumbara :toothy12: Da nisam imao kacigu, imao bi il šljivu na oku ili masnicu negdje na licu. A vozim običan skuter, sa blokadom. Kako bi tek bilo da imam pravi motor i da me pri 100 na sat pogodi kamenčić ili taj bumbar. vjerojatno bi mi se zacrnilo pred očima :o

sski001:

--- Citat: Grale - 02 Listopad, 2012, 00:20:39 ---...
pošto je ovo forum di dolaze mladi i prave prve korake u vožnji skutera/motora, mi stariji bi njim trebali bit primjer kako se ponašat u prometu i brinut se o sigurnosti sebe samog,a i drugih...
ja svakome predlažem nošenje kacige,neki shvate,da je potrebna,prije ili kasnije...
odnosno,na teži ili lakši način ;-)

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: potpisujem sve navedeno  :icon_thumright:

ziloryder:
Jos i dalje nekuzim kako je nekome problem stavit je#enu kacigu, Ako je kacigu problem nosit na glavi onda stvarno  :dontknow:

-Prvo radi sebe, Drugo odma se u prometu stekne dojam "ozbiljnosti" vozaca koji ima kacigu, a kamoli jos ostalu opremu
-Mislim da je bolje nosit kacigu, i za tih 1000kn kazne, mozes imat goriva za jedan duzi period voznje
-Kad sam tek kupio motor racunao sam sta ce mi, al kad me spičio bumbar po celu sa 50 2 dana me glava bolila, i od tad nikad vise

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju