Općenito > Oprema
Nosite li kacigu? Anketa
spaljenivk:
inace nigdje bez kacige i neki dan vozim kolegu i zaboravit ponjet kacigu za njega i taman naiđe policija i zaustavi me, postio me :notworthy:
Drnda:
izbrisao sam ono ajmo reci prepucavanje ili sto vec... samo cu reci ako ja ne nosim kacigu na motoru ili necemu drugome, ili se ne vezem u autu, to je moja osobna stvar, ne kuzim zasto netko iz toga ide izvlaciti odmah kako netko zeli da se vidi jer je faca bez nje, ili zboh necega drugoga.. ono sto sam napisao sam napisao SAMO iz razloga sto u samoj anketi je to upitano.. stavio sam svoj odgovor i odmah uleti netko da izvrne moj text..
ubuduce cu se suzdrzati ovakvih izjava, ali molim da se moje rijeci ne izvrcu kako nekome odgovara radi sprdnje... HVALA
eladio:
ja ću samo napomenuti da je to i prekršaj (kršenje zakona) , a i indirektno gledano to ne može biti osobna stvar, jer ne dao Bog ako se nešto desi nećeš ići privatnom doktoru i u privatnu bolnicu..
Meni osobno je neugodno voziti bez rukavica, a kamo li bez kacige :dontknow:
Grale:
drnda-neznam samo zašto je moj zadnji post izbrisan,ako je skroz bio u vezi teme napisan?
motociklisti ginu svakodnevno,što zbog nenošenja kacige,alkohola ili frajerisanja samo...
i svako iole normalan ko drži do sebe i svojih bližnjih nosi kacigu i normalno se ponaša u prometu,odnosno u skladu s pravilima...
što se mene tiče nek kazna za kacigu bude i 5x skuplja nego sad,barem ce se više proračun punit...
pošto je ovo forum di dolaze mladi i prave prve korake u vožnji skutera/motora, mi stariji bi njim trebali bit primjer kako se ponašat u prometu i brinut se o sigurnosti sebe samog,a i drugih...
ja svakome predlažem nošenje kacige,neki shvate,da je potrebna,prije ili kasnije...
odnosno,na teži ili lakši način ;-)
eladio:
e da, i jos jedna stvar.. ne tako davno policajac na motoru dodje do mene na semaforu, i ono pogleda me, kaze vidim opremu imas..
ja mu kazem, da full oprema, jakna, kaciga, rukavice, bubreznjak, sve je tu,..
samo mi je mahnuo i nije me ni gnjavio ni zaustavljao.. svaka mu cast, covjek zna posao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju