Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (33/70) > >>

tomovzo666:

--- Citat: Ivan_drifter - 27 Ožujak, 2011, 23:06:57 ---ti ocito nisi imo sudar s motorom!!! ja jesam 3 puta i uopce negledam za drotove jer znam da KACIGA GLAVU CUVA da je nisam imo nebi tu sigurno bio sad s vama!!....makar vozim bez dozvole ...mene to nejebe jer vozim 7 g i imam kilometri kolko mozda pol foruma zajedno ima!!.......kacigu nosite radi sebee!!

--- Kraj citata ---
sa motorom nisam, ali sa autom jesam i da nisam bio vezan,izletio bi kroz sajbu i ko zna kako bi zavrsio,zato kacigu koristim kao i pojas u autu,OBAVEZNO!!!!!!!!

Ivan_drifter:
ja sam ssad se naviko vezat kacigu prije nisam!! svatil sam kad  me covjek izguro u jarak s motorom s brzinom 75+ da nije bila vezana nebi me bilo!!....jer je bilo par puta od "međas" lupanje glavom!!....tako da ssva sreca da je tad bila vezana...sad je i do susjeda vezem!!! :nono: :jerk:

Aprilia97:
meni je izletio auto iz šumice,to jest kombi, i odletio,ja sam stisnuo kočnicu i kočnica zablokira na pjesku,i baci me sa ceste,i opalim kacigom u drvo..motoru na sreću ništa,ogrebotine...a meni puko vizir i malo udubio kacigu..kaciga i do susjeda ako treba...  :-[

Jam:

--- Citat: CoK - 06 Siječanj, 2011, 13:26:06 ---kazna za kacigu je 1000kn, prije 2 godine je bila 700...placam redovito svake godine  :hmh:

moja je sva poguljena, ne zelim ni zamisljat sta bi bilo da je nisam imao tih nekoliko puta

kazne poticu na sigurnost tako da podrzavam

kaciga rulz

fak jea  :headbang:

--- Kraj citata ---
pa normalno da je nosim.Kakva su to pitanja? To je kao da pitaš dali jedeš svaki dan il ideš gladan u krevet.Ak imaš zube žvači a ak imaš kacigu onda je nosi.Fućkaš druge,to radim zbog sebe.

mark055:
uvijek na glavi :D i kad spavam.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju