Općenito > Oprema

Nosite li kacigu? Anketa

<< < (32/70) > >>

steeef:
uvijek na laktu  :icon_biggrin:

tomovzo666:
nosim kacigu stalno,cak kada idem do trgovine, pekare ne zelim riskirati da me drotovi zaustave i naplate mi kaznu
1000kn je malo previse za kaznu zbog nenosenja kacige,ali stacemo, mi tu nemozemo nista, takva nam je cjela drzava lopovska

Ivan_drifter:

--- Citat: tomovzo666 - 27 Ožujak, 2011, 21:21:29 ---nosim kacigu stalno,cak kada idem do trgovine, pekare ne zelim riskirati da me drotovi zaustave i naplate mi kaznu
1000kn je malo previse za kaznu zbog nenosenja kacige,ali stacemo, mi tu nemozemo nista, takva nam je cjela drzava lopovska

--- Kraj citata ---
ti ocito nisi imo sudar s motorom!!! ja jesam 3 puta i uopce negledam za drotove jer znam da KACIGA GLAVU CUVA da je nisam imo nebi tu sigurno bio sad s vama!!....makar vozim bez dozvole ...mene to nejebe jer vozim 7 g i imam kilometri kolko mozda pol foruma zajedno ima!!.......kacigu nosite radi sebee!!

dieseL:
Uvijek na glavi, pa makar isao samo preko ceste! To mi je jednostavno (jako) dobra navika. Uostalom, kakva je fora vozit se bez kacige? Pogotovo na jacim stvarima? Em ti puše, em nije ugodno, em ti fućka, em nemaš (crni) vizir da te nitko ne vidi a svi se okrecu da vide tko je to, i tak.. :toothy9:

filke:
nosim je stalno odkad sam grunuo i to me je naučilo pameti....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju