dečki sve ja razumijem i vaše sve apsolutno stoji, bavim se time i puno toga sam isprobao i složio.
Ovaj sub ko god da ima priliku cuti nek proba, u toj seriji i toj cijeni boljega nema. Jos ak je kutija pravilno složena i postavljena mora trgati. Naravno RMS je isto bitan ali na prvom pjestu je kvaliteta i raspored svega. Sta ce ti sve nesto onutra a kad pojacas nema kvalitete i vani ti tablica ruzi ko na starome stojadinu- bez zamjerke.
Ruzi onoliko da kad "normalan" covjek sjedne unutra izade van uredno za par sekundi
Ima naravno puno jacega i boljega, ali za svakodnevnicu i bunker party neki ovo je i vise nego super.
I ja se zadnjih 10 godina bavim hifi-jem ko hobijem(auto akustikom u zadnje vrijeme više ne,dojadilo,i više me puca kvaliteta i slušanje u miru nego galama) tak da mi nije to špansko selo.
Ovakav pionirac je imao brat i dobar je nemrem reć,pogotovo u kompresijskoj kutiji(barem meni),a to da u toj cijeni nema boljega se nebi složio,čisto iz razloga jer je slaganje hoćeš kućnog ili auto sustava previše individualne naravi,normalno ak znaš kaj hoćeš i razumiješ to,zato ne volim te "best buy" etikete pogotovo u tom segmentu jer je to čisti marketing.
I ja sam se prije ložio da doma i u autu budu zvučnici veličine lavora i da pegla,sad sam zadovoljan s kutijama od 7L i 125mm midbassom,normalno sve spojeno na kvalitetnu elektroniku.