Tehnički kutak > Tuning skutera

Rolice se raspale

<< < (2/5) > >>

igor.sb:

--- Citat: Agil - 25 Studeni, 2007, 19:52:20 ---Mislim da i Peugoet ima rolice 16 x 13, kao i Kymco, .....zna li itko gdje kupiti rolice u Splitu...????

--- Kraj citata ---

scooter moto, global, piaggio

malossi  :icon_thumright:

svastar:

--- Citat: Agil - 25 Studeni, 2007, 19:52:20 ---To ti je zbog vjetrobrana - neočekivani otpor zraka prenosi se samo na dio valjka rolica, koji onda trpi nepredvidjena naprezanja, skrati vjetrobran za 12 cm ili izbuši par rupica u visini očiju..... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Ovo ti je stvarno dobra teorija trebalo bi i o tome razmisliti , nista po zimi cesto mjenjam rolice a po ljeti se vozim cijelo vrijeme sa istim kuzis ;D

ali fakat je ovo bezveze da se rolice razderu nakon 1000 km , a bilo mi je sumnjivo motor sve bolje ubrzava ali gubi na brzini nisam znao kaj bi bilo ali ono idem promjenit ulje pa budem i deklo variomata skinuo i imam kaj vidjet zlatne prasine kolko hoces i onda mi je sinulo  :uff: da su rolice , dobro da sam sacuvao stare rolice od 8,5 gr.

SlowRider:
Sve bolje ubrzava jer su lakse rolice kako se vise trose, a krajnja je manja jer nisu okrugle pa manje sire variomat.

vpucko:
de pogledaj ti da ti nisu izgreble vario, ak kazes da si nasao zlatnu prasinu!!!

zikihos:

--- Citat: vpucko - 25 Studeni, 2007, 20:32:08 ---de pogledaj ti da ti nisu izgreble vario, ak kazes da si nasao zlatnu prasinu!!!

--- Kraj citata ---

od rolica  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju