Tehnički kutak > Tuning skutera
Rolice se raspale
svastar:
nisu izgrebale vario jer je mesing meksi od materijala od kojeg je vario napravljen
rolice koje su dosle sa skuterom su oblozene plastikom (bijele boje) koja je tvrda i glatka, a ove koje sam naknadno kupio (zelena boja) su neke hrapave i meksa platika
znam da boja nema veze
i ove druge su kupljene od ovlastenog dilera Kymca a uvezao ih je generalni uvoznik
border23:
da ne otvaram novu temu , isto to sa rolicama se i meni dogodilo na 200 vxr i to isto tu negdje na 1000 km i sada se mislim da nije do varijomata ,imam malossi variomat , fly i 4road sta m0ze biti jer nisu rolice jer sam sa istim takvim rolicama prije dosta km presao
igor.sb:
--- Citat: svastar - 25 Studeni, 2007, 21:12:32 ---nisu izgrebale vario jer je mesing meksi od materijala od kojeg je vario napravljen
--- Kraj citata ---
imas srece sto je mesing, da nije sad bi imao razrovane kanale....al to znas i sam :icon_thumright:
--- Citat: border23 - 25 Studeni, 2007, 21:15:29 ---da ne otvaram novu temu , isto to sa rolicama se i meni dogodilo na 200 vxr i to isto tu negdje na 1000 km i sada se mislim da nije do varijomata ,imam malossi variomat , fly i 4road sta m0ze biti jer nisu rolice jer sam sa istim takvim rolicama prije dosta km presao
--- Kraj citata ---
pa multivar ti pojeo role, tj. njegovi hrapavi kanali
ako ti je sa seriskim variom bilo okej
jeb...sto malossi se ne pozabavi poliranjem tih kanala
gun_rider:
--- Citat: Agil - 25 Studeni, 2007, 19:52:20 ---To ti je zbog vjetrobrana - neočekivani otpor zraka prenosi se samo na dio valjka rolica, koji onda trpi nepredvidjena naprezanja, skrati vjetrobran za 12 cm ili izbuši par rupica u visini očiju..... :icon_tongue:
Mislim da i Peugoet ima rolice 16 x 13, kao i Kymco, .....zna li itko gdje kupiti rolice u Splitu...????
--- Kraj citata ---
Piaggio na brodarici :icon_thumright:
vpucko:
--- Citat: igor.sb - 25 Studeni, 2007, 21:35:08 ---
--- Citat: svastar - 25 Studeni, 2007, 21:12:32 ---nisu izgrebale vario jer je mesing meksi od materijala od kojeg je vario napravljen
--- Kraj citata ---
imas srece sto je mesing, da nije sad bi imao razrovane kanale....al to znas i sam :icon_thumright:
--- Citat: border23 - 25 Studeni, 2007, 21:15:29 ---da ne otvaram novu temu , isto to sa rolicama se i meni dogodilo na 200 vxr i to isto tu negdje na 1000 km i sada se mislim da nije do varijomata ,imam malossi variomat , fly i 4road sta m0ze biti jer nisu rolice jer sam sa istim takvim rolicama prije dosta km presao
--- Kraj citata ---
pa multivar ti pojeo role, tj. njegovi hrapavi kanali
ako ti je sa seriskim variom bilo okej
jeb...sto malossi se ne pozabavi poliranjem tih kanala
--- Kraj citata ---
vjerovatno da ti sto prije odu da opet kupis nove :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju