Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osijek Street Race Show NO.6

<< < (8/9) > >>

_r0bi_:

--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 21:49:39 ---Ako si obećao udri po gasu. Bit će još dana  :icon_thumright:. 60 km tamo pa 60 nazad. Super. Ako ti šta tamo zatreba javi imam ja tamo moje motoriste koji će ti pomoći  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

...ma tako je prijatelju....stize lijepo vrijeme za kojih "par dana" tak da..... :angry7:  :icon_thumright:

Kamba:
Ok Sale! Valjda neće trebat ništa! ;)

salej600:

--- Citat: _r0bi_ - 07 Siječanj, 2011, 21:53:37 ---...ma tako je prijatelju....stize lijepo vrijeme za kojih "par dana" tak da..... :angry7:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Je je. Treba nam već malo akcije. Stalno se ubijamo od roštilja na vikendici. Izgubit ćemo, od kilaže,  :laughing7: svi po 10 km krajnje  :laughing7:, a neki i više u zavisnosti od jačine kita  :glasses9: :frajer:  :laughing7:

salej600:

--- Citat: Miroslav Kamba - 07 Siječanj, 2011, 21:56:45 ---Ok Sale! Valjda neće trebat ništa! ;)

--- Kraj citata ---

Možda neki burek ako ogladniš od umora i puta. I to s mesom  :laughing7:

_r0bi_:

--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 22:01:06 ---Možda neki burek ako ogladniš od umora i puta. I to s mesom  :laughing7:

--- Kraj citata ---

....ako ogladni hahahhaha taj se rodio gladan i u svako doba noci moze jest  :jerk:  :icon_tongue: ja nisam taki  :toothy3:

....aaa sale pa ko te tera na viksu na rostilj  :jerk:  :jerk:  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju