Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek Street Race Show NO.6
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 21:49:39 ---Ako si obećao udri po gasu. Bit će još dana :icon_thumright:. 60 km tamo pa 60 nazad. Super. Ako ti šta tamo zatreba javi imam ja tamo moje motoriste koji će ti pomoći :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...ma tako je prijatelju....stize lijepo vrijeme za kojih "par dana" tak da..... :angry7: :icon_thumright:
Kamba:
Ok Sale! Valjda neće trebat ništa! ;)
salej600:
--- Citat: _r0bi_ - 07 Siječanj, 2011, 21:53:37 ---...ma tako je prijatelju....stize lijepo vrijeme za kojih "par dana" tak da..... :angry7: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Je je. Treba nam već malo akcije. Stalno se ubijamo od roštilja na vikendici. Izgubit ćemo, od kilaže, :laughing7: svi po 10 km krajnje :laughing7:, a neki i više u zavisnosti od jačine kita :glasses9: :frajer: :laughing7:
salej600:
--- Citat: Miroslav Kamba - 07 Siječanj, 2011, 21:56:45 ---Ok Sale! Valjda neće trebat ništa! ;)
--- Kraj citata ---
Možda neki burek ako ogladniš od umora i puta. I to s mesom :laughing7:
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 22:01:06 ---Možda neki burek ako ogladniš od umora i puta. I to s mesom :laughing7:
--- Kraj citata ---
....ako ogladni hahahhaha taj se rodio gladan i u svako doba noci moze jest :jerk: :icon_tongue: ja nisam taki :toothy3:
....aaa sale pa ko te tera na viksu na rostilj :jerk: :jerk: :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju