Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osijek Street Race Show NO.6

<< < (7/9) > >>

salej600:
Mora. Ipak će lega biti zvijezda show programa pa da mu ne kvarim zadovoljstvo. Ulupo je vrpu para u tu mašineriju pa ne bi bilo u redu da ga baš na prvoj vožnji poderem. :laughing7:  Nek još malo uživa u mašti i slatkim snovima, a onda će već dobiti  :icon_thumright:  :toothy10:

Kamba:
Dečki ja sutra ne mogu,obećo sam moju bolju polovicu(ne mislim na stomačinu) odvest na jednu dulju vožnju u Orahovicu! Obećanje je obećanje! :)

_r0bi_:

--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 21:32:24 ---Mora. Ipak će lega biti zvijezda show programa pa da mu ne kvarim zadovoljstvo. Ulupo je vrpu para u tu mašineriju pa ne bi bilo u redu da ga baš na prvoj vožnji poderem. :laughing7:  Nek još malo uživa u mašti i slatkim snovima, a onda će već dobiti  :icon_thumright:  :toothy10:

--- Kraj citata ---

....hahahahahahah i to sto kazes...nebi bilo fora,odma u startu da mu pokazes ko' je gazda asfalta iako on to zna sam se pravi grbav  :laughing7:   :icon_biggrin:

...btw...a kad bi ja i debeli dosli opet nebi bio prvi  :jerk:

--- Citat: Miroslav Kamba - 07 Siječanj, 2011, 21:37:35 ---Dečki ja sutra ne mogu,obećo sam moju bolju polovicu(ne mislim na stomačinu) odvest na jednu dulju vožnju u Orahovicu! Obećanje je obećanje! :)

--- Kraj citata ---

...ako se nesto obeca to treba i postovat svaka cast to se cijeni  :notworthy:  :icon_thumright:

Kamba:
Pa u protivnom dobijem po picki,tako da i nemam izbora baš! Hehehe!

salej600:
Ako si obećao udri po gasu. Bit će još dana  :icon_thumright:. 60 km tamo pa 60 nazad. Super. Ako ti šta tamo zatreba javi imam ja tamo moje motoriste koji će ti pomoći  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju