Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek Street Race Show NO.6
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 20:20:25 ---a i ti stalno radiš. Pa kud ćeš više s tolkim parama jbt.. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
...hahahahah kolega nista se ti ne sekiraj :nono: ....ima da se druzimo nema labavo.... :icon_thumright:
...a bit ce slobodnih dana+godisnji vald ce nest upast od tog :laughing7:
salej600:
Ajde budite ti i tvoj kolega sutra spremni. Tamo poslije 13. Idemo snimit koji filmić. Bit će lijepo vrijeme pa doletite s pilama. Moj pajdaš će raspirivati onaj crni Tomos :laughing7:
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 21:18:51 ---Ajde budite ti i tvoj kolega sutra spremni. Tamo poslije 13. Idemo snimit koji filmić. Bit će lijepo vrijeme pa doletite s pilama. Moj pajdaš će raspirivati onaj crni Tomos :laughing7:
--- Kraj citata ---
...aj vidit cu dog sam se nest sa starim tak da nije nevjerujem da cu doc jedino ak stari otaze jbga...kod tebe oko 13h sastanak :icon_scratch:
...a taj je "decko" pod stare dane otiso u k.....hahha :laughing7: :headbang:
salej600:
:laughing7: gotov je :icon_thumright:. Ja vam javim kad se mi skupimo i onda vi dođete pa idemo skupa :gitara: :biker2:
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 21:25:14 --- :laughing7: gotov je :icon_thumright:. Ja vam javim kad se mi skupimo i onda vi dođete pa idemo skupa :gitara: :biker2:
--- Kraj citata ---
...hahahahahah eee javi pa ak budem mogo ja cu doc naravno :laughing7: :headbang:
...prijatelju nije vald da ce tpr ostat u garazi :icon_scratch: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju