Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osijek Street Race Show NO.6

<< < (6/9) > >>

_r0bi_:

--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 20:20:25 ---a i ti stalno radiš. Pa kud ćeš više s tolkim parama jbt..  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

...hahahahah kolega nista se ti ne sekiraj  :nono: ....ima da se druzimo nema labavo....  :icon_thumright:
...a bit ce slobodnih dana+godisnji vald ce nest upast od tog  :laughing7:

salej600:
Ajde budite ti i tvoj kolega sutra spremni. Tamo poslije 13. Idemo snimit koji filmić. Bit će lijepo vrijeme pa doletite s pilama. Moj pajdaš će raspirivati onaj crni Tomos  :laughing7:

_r0bi_:

--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 21:18:51 ---Ajde budite ti i tvoj kolega sutra spremni. Tamo poslije 13. Idemo snimit koji filmić. Bit će lijepo vrijeme pa doletite s pilama. Moj pajdaš će raspirivati onaj crni Tomos  :laughing7:

--- Kraj citata ---

...aj vidit cu dog sam se nest sa starim tak da nije nevjerujem da cu doc jedino ak stari otaze jbga...kod tebe oko 13h sastanak  :icon_scratch:
...a taj je "decko" pod stare dane otiso u k.....hahha  :laughing7:  :headbang:

salej600:
 :laughing7: gotov je  :icon_thumright:. Ja vam javim kad se mi skupimo i onda vi dođete pa idemo skupa  :gitara: :biker2:

_r0bi_:

--- Citat: salej600 - 07 Siječanj, 2011, 21:25:14 --- :laughing7: gotov je  :icon_thumright:. Ja vam javim kad se mi skupimo i onda vi dođete pa idemo skupa  :gitara: :biker2:

--- Kraj citata ---

...hahahahahah eee javi pa ak budem mogo ja cu doc naravno  :laughing7:  :headbang:
...prijatelju nije vald da ce tpr ostat u garazi  :icon_scratch:  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju