Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: koju iglu za 17.5???  (Posjeta: 1031 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline STJELE

• Tržnica : (+4)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • aka. Stylingmaniac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Piaggio typhoon 150
  • Moja Kaciga: fuš trade
  • MojSetup: Samo ljuta serijala
  • MojSpuh: nema katalizator
koju iglu za 17.5???
« : 30 Prosinac, 2010, 21:17:14 »
nadam se da ne smetam sa svojim čestim pitanjima  ;D , kupio sam si 17.5 i imam dvije igle jedna je a20, a druga a22, e sad jedan mi je poznanik rekao kako se kod 17.5 frge javlja problem sa potrošnjom ili tak nešto ugl. koja mi je najbolja igla za taj karb, ako je jedna od ove dvije koje imam super, ako ne nabavit ću. Što imam na skutu novo je jedino MHR replica, karb. lamelice i red sponge, što se tiče termogrupe serijsko, znači nije niti turpijano, pa eto ako itko zna, unaprijed hvala  :toothy10:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: koju iglu za 17.5???
« Odgovori #1 : 30 Prosinac, 2010, 22:09:55 »
Na phva karburatorima se a20 pokazala najzahvalnija

Offline radomir.g

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Peugeot Vivacity
  • MojSetup: Malossi MHR Replica LC 70cc
  • MojSpuh: Yasuni R
« Odgovori #2 : 30 Prosinac, 2010, 22:33:03 »
Meni se na gljivi ubedljivo najbolje pokazala A7 (Piaggio model karburatora ED ako se dobro secam)..
Dizna je bila 90, igla na sredini, potrosnja 4,5L. Ostatak Malossi Sport, Giannelli Extra itd itd..

Offline funkyzg26

• Tržnica : (+5)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 30 Prosinac, 2010, 23:01:48 »
nadam se da ne smetam sa svojim čestim pitanjima  ;D , kupio sam si 17.5 i imam dvije igle jedna je a20, a druga a22, e sad jedan mi je poznanik rekao kako se kod 17.5 frge javlja problem sa potrošnjom ili tak nešto ugl. koja mi je najbolja igla za taj karb, ako je jedna od ove dvije koje imam super, ako ne nabavit ću. Što imam na skutu novo je jedino MHR replica, karb. lamelice i red sponge, što se tiče termogrupe serijsko, znači nije niti turpijano, pa eto ako itko zna, unaprijed hvala  :toothy10:

a20 ti je bogatija dosta od a22 igle , al za serijalu možeš ostavit a22 samo če ti više trošit sa a20 a nema potrebe , da imaš neki kit onda bi ti a20 igla značila dosta  :icon_thumright:

Offline danc00

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krapinske T.
  • Moj Skuter: ZX-6R
  • Moja Kaciga: Airoh Pit-OneX
  • MojSetup: XD
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #4 : 31 Prosinac, 2010, 00:41:51 »

Zel sam prije nedavno novi Delllorto 17.5 PHVA i igla je A20 !...potrošnju nisam mjeril tak da  :icon_scratch:
2006.-2012.Yamaha Aerox 46, by danc00
2012.-2013 Gilera Runner VXR
2013- Kawasaki 636