Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Tjuniranje ljenog baotiana

<< < (3/9) > >>

neven92:
pise malo ispod da se preporucuje stavljanje kita uz to jer,inace ti ne imalo kaj vrtit tu getribu

road_runner:
Nisam čital kaj piše ispod...my bad  :happy8:

Kamba:
a i taj kit je živo sranje,zato toliko i košta....karike su ko od sira...počne zajebavat već nakon 1000 km...troši ulje ko smuk...

road_runner:
ja sam si stavil taj kit...napravil 200 km...e sad neznam kaj me još slijedi al za sad je još dobar, ulje je na nivou jedino kaj trebam poštelati ventile, to nikak nemre doć na red. ne palim ga do proljeća a onda ćemo vidjet kak će izdurat sezonu 2011.  :toothy3:

Infernus:
Na rockyju isto imam taj "sfrkani" auspuh. Probal sam stavit obican od devetke (klasican top-grana), s tim da je iz njega dio necega izvadjen jer se cuo malo glasnije nego ostali takvi auspusi. Svejedno, sfrkani mi se pokazao boljim.  :dontknow:
S njim je jaci iz nizih (na startu, i na uzbrdici kad malo padnu okretaji), a i puno se ljepse da krenut s malo gasa dok s ovim klasicnim sam morao nafrljit gas bar do pola da bi koliko-toliko normalno krenuo.
Na krajnjoj brzini je sfrkani isto bio malo bolji - uspije se malo vise zavrtiti, a i nije toliko "osjetljiv", dok je s ovim drugim dovoljan i najmanji vjetric kontra mene da bi izgubio nekoliko km/h  :drunken_smilie:

Uglavnom, montazom tog auspuha osjetio se pad snage u vise rezima (naravno, ne drasticno, ali dovoljno za izbit i to malo osmjeha s lica sto ga jedan vozac baotiana moze imati)  :angry7:
Znaci, ak se tvom frendu ne povraca od izgleda tog auspuha, ostavite ga gore.  :icon_thumright:

*testiranja su obavljana na serijali. Za 72cc nemam blage kak se ponasa  :dontknow:

EDIT: e da... tocite si 10W40 ulje. U prospektu se preporuca gusce, 15W ili cak 20, ali ja sam s 10W (mineralno) vozio preko 9000km i nije bilo nikakvih problema, ni pregrijavanja po ljetu ni nis... A sad sam za promjenu isao stavit malo gusce, 15W40 bas da vidim kaj je to tak magicno u njemu kad se preporuca za baotiana i sav mi se utromio skuter, doslovno ko da si mu gram teze rolice stavio  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju