Ostalo > Sportski kutak
LP
aeroman:
Seljačine iz Milana osvojili LP,nemogu jebeno vjerovat kakve sreće imaju ti seljaci :angry9:!Što se mene tiče taj šugavi Milan je trebo igrat u drugoj ligi s juveom a ne igrat ligu prvaka.Namještaju u svom prvenstvu protiv Empolija i takih seljaka a sad su kao najbolja momčad u europi :redface:.Nagodinu će igrat isto ko što sada igra talijanska reprezentacija. :glasses9: :frajer:
IZd:
Nažalost, Milan :'(
StreetRunner:
ajme ovaj Milan kako me živcira pojma nemaju a osvoje LP.Hebenti ništa nisu pokazali u ciloj LP i dobiju Liverpool :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:
Goran:
--- Citat: StreetRunner - 26 Svibanj, 2007, 12:55:12 ---ajme ovaj Milan kako me živcira pojma nemaju a osvoje LP.Hebenti ništa nisu pokazali u ciloj LP i dobiju Liverpool :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
Milan je najači i to su dokazali, sa nikakvom igrom su pobjedili mladi nadobudni Liverpool!Ipak je Milan preiskusna i prekaljena momčad!Igrali su u drogoj brzini što bi bilo da su prebacili u višu!Čak su Liverpoolu pustili da zabiju utješan gol, ipak se nije mogao ponoviti Istanbul - to je bilo jednom i nikada više!Mislim da Liverpool može biti sretan što je uopće došao do finala!Neka budu sretni što se starcima iz Milana nije dalo igrati u srijedu inače bi završili kao Manchester na San Sairu! :icon_tongue:
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
StreetRunner:
--- Citat: Goran - 26 Svibanj, 2007, 19:58:44 ---
--- Citat: StreetRunner - 26 Svibanj, 2007, 12:55:12 ---ajme ovaj Milan kako me živcira pojma nemaju a osvoje LP.Hebenti ništa nisu pokazali u ciloj LP i dobiju Liverpool :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
Milan je najači i to su dokazali, sa nikakvom igrom su pobjedili mladi nadobudni Liverpool!Ipak je Milan preiskusna i prekaljena momčad!Igrali su u drogoj brzini što bi bilo da su prebacili u višu!Čak su Liverpoolu pustili da zabiju utješan gol, ipak se nije mogao ponoviti Istanbul - to je bilo jednom i nikada više!Mislim da Liverpool može biti sretan što je uopće došao do finala!Neka budu sretni što se starcima iz Milana nije dalo igrati u srijedu inače bi završili kao Manchester na San Sairu! :icon_tongue:
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa to me i živcira.Ovi igraju cilu utzakmicu a Mian posrano dođe do gola i posrano da gol.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju