Ostalo > Sportski kutak
LP
enigma:
--- Citat: Goran - 04 Svibanj, 2007, 13:20:05 ---Zaboravili ste Clarenca Sedorffa sa 34 god. caruje u napadu!!!Zabije gol kad hoće!!! :icon_thumright: To samo pokazuje da mlade snge iz Manchestera i ostalih klubova - da su mali zeleni i trebaju sazrijeti!stara garda je ipak prejaka i preiskusna da bi se dala balavcima zaj....!!! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
šta nema seedorf 31 :dontknow:
al sve u svemu je i on u 4 desetljeću...inzaghi u špici ima 34 :laughing7: :laughing7:
IZd:
Ne znam čime hrane ove njihove igrače :dontknow: kad s toliko godina ovako igraju ???
StreetRunner:
--- Citat: Goran - 03 Svibanj, 2007, 23:13:01 ---
--- Citat: StreetRunner - 03 Svibanj, 2007, 19:32:05 ---
--- Citat: enigma - 03 Svibanj, 2007, 07:13:01 ---kaka je opet bio briljantan...totalno su ih nadigrali i zaslužili prolaz i pobjedu...svaka čast.
premda mi se ne sviđa milan, sve same starkelje :laughing7: al ipak, sve su dobro posložili i totalno demolirali jučer neinspiriran manchester...
i ja se nadam da će liverpool osvojit lp al bit će neizvjesno...čak mislim da će im se milan osvetit... :frajer:
--- Kraj citata ---
a šta san van ja reka ima misec dana,da ste me slušali mogli ste i dobit nešto para.Mene je Hajduk zaheba opet.
--- Kraj citata ---
Starkelje su održale lekciju mladima!Milan ih je uništio, dugo Manchester nije odigrao tako nemoćno i loše!To je bila 1 na kladionici ko kuća!Milan pobjeđuje u Finalu!!!
Tko pametan se može kladiti na Hajduk, kad ne mogu dobiti ni jadni Slaven Belupo na Poljudu!Dinamo je najsigurnija oklada!Iako više nemojte stavljati na njega pošto je već osvojio prvenstvo!!! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
aaaaaa znači igra si i ti Hajduka :laughing7: :laughing7: :laughing7:a hebiga tako ti je to.Najveća scena na utakmici Hajduka i Slavena je kad su igrači Hajduka došli posli utakmice pozdravit nas navijače.Svi vade listiće od kladionice i bacaju prema njima :toothy12: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
enigma:
eto za nešto više od sat vremena počinje tekma, finale...
bit će zanimljivo , ja navijam za liverpool i nadam se da će ponovno, nakon 2 godine dić trofej golom gerrarda... :headbang:
enigma:
ipak se to nije dogodilo...milan je igrao loše, al ipak dobio 2-1...
2 gola inzaghija...taj igrač je zaista presmješan, totalni antitalent al uvijek ga nekako pogodi lopta i posere sreća...tako se dogodilo i u ovoj utakmici, prvo ga pogodi u rame i promijeni smjer kretanja, drugo sam pred golmanom, ode na stranu i nekako je smotano šutne i ode u gol...presmješno.. :redface:
ipak, čestitke pobjednicima...al liverpool je iskreno i objektivno gledajući bio daleko bolja momčad večeras... :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju