Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Scooter Party
2TDottore:
izgleda da nisi vidio i skuzio da svi ovakvi planovi kai se planiraju mjesecima unapred uviek propadnu...
divljak_007:
--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2010, 13:59:18 ---izgleda da nisi vidio i skuzio da svi ovakvi planovi kai se planiraju mjesecima unapred uviek propadnu...
--- Kraj citata ---
mozdda ovaj ne propadne,a i sad me zanimalo samo jel ima zainteresiranih da se dogovorim sa gazdom a vrijeme za dogvaranje kad ce bit i stace bit stvarno ima
2TDottore:
otvori temu tam negdje u 5.mjesecu i onda dogovaraj jer ljudi na ovom forumu su poznati po tome da prvo svi dolaze i onda dan ranije jednom pukne guma jednom mama neda jedan nema vozacku jednom su pali okretaji za 200 pa se boji doc jedan nema za benzin i tako dalje i tako blize i od 20 nabrijanih koji su rekli doc dodje ih 5 i to sam jos puno reko....
DeLUX:
di je taj birc?? to bi bilo prek dana ili navečer onak?? bi bilo kakvih ženKi?? kolko nas stane u birc??
možda ekipa i dođe pošto sad svi slože skutere pa neće bit previše razloga da ne dođu...
osim ovih 30+ koji nisu za zajebanciju nego im je samo do neke partije šaha ili dobre zabave sa pohabanim penzionerkama :dontknow:
ja sam siguran da ak bude kaj od toga da ću ja doć sa još 10 ljudi koji nisu na forumu ili nisu aktivni isto tako i mislim i za dottorea
tako da bi moglo neš bit od toga, ali samo da nebude party brejkera i tak toga :glasses9:
ivanm:
pa može i po zimi.. dođemo tramvajima... ja dođem ak bude striptizeta :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju