Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Scooter Party
divljak_007:
--- Citat: DeLUX - 24 Prosinac, 2010, 14:42:31 ---di je taj birc?? to bi bilo prek dana ili navečer onak?? bi bilo kakvih ženKi?? kolko nas stane u birc??
možda ekipa i dođe pošto sad svi slože skutere pa neće bit previše razloga da ne dođu...
osim ovih 30+ koji nisu za zajebanciju nego im je samo do neke partije šaha ili dobre zabave sa pohabanim penzionerkama :dontknow:
ja sam siguran da ak bude kaj od toga da ću ja doć sa još 10 ljudi koji nisu na forumu ili nisu aktivni isto tako i mislim i za dottorea
tako da bi moglo neš bit od toga, ali samo da nebude party brejkera i tak toga :glasses9:
--- Kraj citata ---
to bi bilo navecer,bilo bi cura,stane nas 50-tak u birc...tu u dobojskoj na trešnjevci :icon_thumright:
prtibrejkeri odma :odj:
ivanm:
to će biti invazija skuteraša... te uličice poznam ko svoj đep.. tam sam radio :)
2TDottore:
pa ak bu to navecer kak bum uslagiran isel doma pred jutro...zavrsil bum u potoku negdje zajedno s motorom... :laughing7:
bilo bi cura....hmmm...i to pretpostavljam fensi maloljetnica...aj doro...bwahahahaha..... :P
divljak_007:
--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2010, 15:09:24 ---pa ak bu to navecer kak bum uslagiran isel doma pred jutro...zavrsil bum u potoku negdje zajedno s motorom... :laughing7:
bilo bi cura....hmmm...i to pretpostavljam fensi maloljetnica...aj doro...bwahahahaha..... :P
--- Kraj citata ---
ko bira masturbira :D salim se bice svega,sam cemo napravit plakat u bircu za najavu i da vidiš kad dohrle :glasses9:
ivanm:
niš, moral bum ja doć da stvari držim pod kontrolom.. puno maloljetnika na malom prostoru, treba na vas pazit, ak bute pijani, bum vas vodil za rukice ko malu dječicu :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju