Tehnički kutak > Tuning skutera
roost :))
Iwo SR Tuono:
Iskustvo govori da 99,95% ljudi koji pitaju za roost, MHR Team2, Polini Evo setupove doma drkaju k**ra* i voze serijalu i pričaju po kvartu kako sa lakšim rolicama skuter ide 100 na sat i onda takvi ljudi kad stave auspuh ili 70cc gus govore da će se utrkivat protiv poršea ili nekog drugog auta i da nema niko brži od njih.
Ja kad naletim na nekog no name usera koji u startu pita za HE a ni ZX-a nije probao vozit preporučim mu da se mane ćorava posla jer već i za midrace treba imat znanja i pare a ljudi uvijek briju pi*darije i svi oće HE a tome je kriva ona usporedba na sajtu koja je stavila te tri klase, a ekipa nezna šta se krije iza svake klase i onda pitaju gluposti.
Mogu se kladit da 80% ovog foruma je dovoljan piaggio sa multivarom i ZXom za svaki dan i normalnu vožnju, a ostalih 20% se ionako ne vozi svaki dan i njima nije to dosta.
Pa u Rijeci na meetinzima koje organiziram već sa slabijim aluminijskim kitom si najbrži a kamoli sa Team2 ili Evo, a neki bi to svaki dan vozili ::) ::) ::) ::)
fatal1ty:
uze mi riječi s tipkovnice ;D
doritos:
--- Citat: fatal1ty - 28 Prosinac, 2010, 00:38:07 ---uze mi riječi s tipkovnice ;D
--- Kraj citata ---
Reko je zivu istinu, 80%foruma je vozao maximum base set up i nis vise...
salej600:
:icon_thumright:. To je prava istina. Velika većina što je i imala mid race ili he sada su prešli na bb pa je uopće pitanje koliko je ovih prvih i drugih ostalo i koliko ih je uopće u funkciji i u kakvom su stanju
DeLUX:
HE se ne prodaje..
to sve izdajice koji prodaju brutalne zujalice :icon_biggrin:
iako i ja slažem BB, HE ostaje u kući :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju